Iulian Jugan, învestit oficial în funcția de subprefect al județului Neamț

0

Învestirea, de către prefectul judeţului, a domnului Iulian Jugan ca subprefect al judeţului Neamţ, numit în această funcţie prin HG nr 786/26.10.2016.
Prefectul judeţului a dat citire hotărârii de Guvern, de numire a noului subprefect, după care domnul Iulian Jugan a depus jurământul.
În calitate de subprefect al judeţului Neamţ, Iulian Jugan, în discursul său a adus mulţumiri pentru numire şi a transmis mesaje pentru administraţie şi pentru cetăţeni.min_iulian-jugan-566a78d59ed6a

Mulţumesc Prim-Ministrului Dacian Cioloş pentru încrederea acordată prin numirea mea în această funcţie. Activitatea pe care o voi desfăşura în funcţia de subprefect se va baza pe principii precum profesionalismul, respectarea legii şi orientarea către cetăţean, aceleaşi după care mi-am condus, de altfel, toată activitatea mea anterioară. Mă întorc cu drag în Instituţia prefectului unde mă voi reîntâlni cu colegii pe care îi cunosc ca buni specialişti şi din partea cărora sunt convins că voi primi sprijinul necesar pentru ducerea la îndeplinire a tuturor sarcinilor. Asigur pe toţi cetăţenii şi colaboratorii din instituţiile publice de bunele mele intenţii şi de o deschidere către toate problemele, în limita legii şi a competenţelor mele legale” a spus subprefectul Iulian Jugan.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate