„Îți dau foc la casă!”

1
Foto cu caracter ilustrativ

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 19 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de distrugere prin incendiere.

La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 33 de ani, din Tazlău, despre faptul că în noaptea precedentă un vecin de-al său, a intrat în curtea sa şi a încercat să-i incendieze o anexă a locuinţei.

În urma cercetărilor poliţiştii au depistat persoana în cauză, un tânăr de 19 ani, din Tazlău care, fiind audiat, şi-a recunoscut fapta motivând că se afla sub influenţa alcoolului precum şi faptul că în urmă cu ceva timp ar fi avut un conflict verbal cu persoana vătămată.

Din verificări a reieşit că în cursul anului 2017 tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru şase infracţiuni de distrugere prin incendiere comise în perioada ianuarie – mai 2017, fiind eliberat în august 2018.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acesta, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de distrugere prin incendiere, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Astăzi tânărul va fi prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.  

Sursa: IPJ Neamț

1 Comentariu
  1. Nelu spune

    Deci asta din TAZLĂU. E ori sa uitat la D’ale lui Mitica , acolo era prezentat. Unul. care. tot așa , Nu i ti. răspundea. la provocări , lua la bătaie NU ,Doar. i ți arata bricheta ori amnarul i ar in Miez de Noapte ori Dimineata. când e Somnul mai Dulce. I ți strigă. ,,Cocosu Roșu ,, strigat la care cei de la IGSU , Pompieri , Gărzi trebuie să se Mobilizeze .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate