ISU Neamț se implică în asigurarea vaccinării angajaților operatorilor economici

0

În urma unei solicitări din partea DSP Neamț, ISU Neamț a întocmit o adresă către operatorii economici din județ pentru a-i înștiința despre posibilitatea vaccinării personalului angajat precum și a membrilor familiei în centre care pot fi amenajate în sediile instituțiilor respective.

Inițial, în instrucțiunea CNCAV (atașată mai jos) era prevăzută vaccinarea exclusiv cu serul AstraZeneca. Astăzi, 21.04.2021, Comitetul Național de Coordonare a Activităților pentru Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a emis o nouă instrucțiune care o abrogă pe cea mai sus menționată, vaccinarea fiind posibilă cu orice tip de ser.

De precizat este faptul că aceste adrese sunt cu scop informativ, prin urmare ISU Neamț NU OBLIGĂ niciun operator economic să desfășoare activitatea descrisă mai sus și nici nu condiționează folosirea unui anumit tip de ser.

Redăm în cele ce urmează comunicatul oficial al ISU Neamț:

Comitetul Național de Coordonare a activităților pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a emis în data de 21.04.2021 o instrucțiune (care abrogă Instrucțiunea CNCAV nr. 132/12.04.2021)
cu privire la organizarea unor acțiuni de vaccinare specifice prin intermediul operatorii economici din județul Neamț.
ISU Neamț,  în calitate de membru în Nucleul de vaccinare constituit la nivelul județului Neamț, ca urmare a solicitării DSP Neamț, a întocmit o adresă către operatorii economici din județ pentru a-i înștiința despre posibilitatea vaccinării personalului angajat și al membrilor familiei acestora.
În același context a fost solicitat și sprijinul ITM Neamț și al Camerei de Comerț și Industrie Neamț pentru ca adresa să ajungă la câți mai mulți operatori economici din județ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate