ISU Neamt regreta trecerea in nefiinta a plutonierului major Petru Olariu

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ anunţă, cu regret şi adâncă durere, încetarea din viaţă, în ziua de 25.07.2013 ora 16.12, a plutonierului major Olariu Petru.
S-a născut în municipiul Roman, la data de 10.10.1976, fiind fiul lui Ştefan şi al Aurorei OLARIU. A urmat şcoala primară, gimnazială şi liceul în oraşul natal.
După satisfacerea stagiului militar, a urmat cursurile Şcolii postliceale de economie şi cursuri de specializare în meseria de pompier, angajându-se la Spitalul municipal de urgenţă Roman, ca pompier civil.
Promovând concursul organizat în cadrul primei etape de profesionalizare a inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, cu data de 1 septembrie 2006 a fost chemat în activitate cu gradul de plutonier. A fost încadrat pe funcţia de subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, pe o autospecială mixtă, astfel participând cu aceasta atât la incendii, cât şi la asistenţa persoanelor şi descarcerare, iar din 2010 a încadrat autospeciala de descarcerare. S-a făcut remarcat prin sârguinţă, dăruire, pricepere şi o dorinţă continuă de a fi cel mai bun. Faţă de camarazi avea o influenţă pozitivă, fiind de multe ori „sufletul” multor acţiuni desfăşurate în subunitate, dând un imbold permanent la muncă şi îndeplinirea atribuţiilor la un nivel cât mai înalt. Pentru colegi era un model de dăruire iar pentru şefi un subordonat model prin corectitudinea şi ţinuta profesională şi morală.
Dând dovadă de consecvenţă în pregătire şi remarcându-se continuu a fost apreciat în toţi anii de activitate cu calificativul FOARTE BUN, precum şi recompensat în mai multe rânduri.
A participat la numeroase misiuni, remarcându-se la inundaţiile din 2008 şi 2010, salvând prin acţiunea lui directă de la înec mai multe persoane.
Veşnică aducere aminte din partea personalului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ.
Corpul neînsufleţit va fi depus în data de 26.07.2013 la capela Cimitirului ortodox Roman iar înhumarea, cu onoruri militare, va avea loc în data de 28.07.2013, începând ora 10.30, în Cimitirul ortodox din localitatea Luţca, comuna Sagna, judeţul Neamţ.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE !

INSPECTOR ŞEF
Col. Niţică Ioan

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate