ISU Neamț: Pompierii au stins joi, 24 noiembrie, trei incendii

0

incendii-stinse

Joi, 24.11.2016 la ora 12:55, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre un incendiu la coșul de fum al unei locuințe din satul Nisiporești, comuna Botești. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. A ars funinginea de pe canalul de fum. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum necurățat.

Joi, 24.11.2016 la ora 18:35, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre un incendiu la deșeuri menajere în comuna Poienari. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars: 200 kg gunoi menajer și resturi vegetale. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Joi, 24.11.2016 la ora 19:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre un incendiu la o pubelă de gunoi aparținând unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate