ISU Neamț: Misiuni de stingere incendii

0

Luni, 24.10.2016, la ora 11:59, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la o garsonieră din mun. Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 3 ofițeri și 7 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței, în bucătărie. Incendiul a fost localizat și lichidat imediat. Au ars bunurile materiale din bucătărie: aparatură electrocasnică și piese de mobilier. Cauza probabilă a incendiului – aparate electrocasnice defecte.

Luni, 24.10.2016, la ora 16:16, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la un apartament din mun. Roman. La locul intervenției s-au deplasat 14 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței, în bucătărie. Incendiul a fost localizat și lichidat imediat. Au ars bunurile materiale din bucătărie: aparatură electrocasnică și piese de mobilier. Cauza probabilă a incendiului – aparat de gătit nesupravegheat.

Luni, 24.10.2016, la ora 18:30, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la o casă din satul Icușești, comuna Icușești. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei construit cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

incendii

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate