ISJ Neamț: 411 elevi nemțeni nu s-au prezentat la școală în luna mai

1

Conform datelor centralizate de CJRAE Neamţ, în sistemul de învăţământ preuniversitar din judeţul Neamţ, în luna mai 2016, s-au înregistrat 209.108 absenţe, dintre care 94.015 de absenţe au fost motivate şi 115.093 absenţe nemotivate.
Numărul elevilor care nu s-au prezentat la şcoală în luna mai a acestui an şcolar a scăzut la 411, de la 705 de elevi înregistraţi în aceeaşi lună a anului şcolar anterior, un număr de 53 elevi au fost exmatriculaţi pentru motive de absenteism.
Inspectoratul Școlar Județean Neamț, până la finalul anului şcolar 2015-2016, va continua colaborarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ cu privire la implementarea Planului teritorial comun de acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar, în anul şcolar 2015-2016.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Maria Mihalache spune

    viitori cersetori

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate