Irina Mihăilă Hirțe s-a retras în sfârșit din viața administrativă

8

Irina-Mihaila-Hirte

După ce ani de zile a ”bucurat” cetățenii municipiului Piatra Neamț care veneau cu probleme la primărie, Irina Mihăilă Hirțe s-a retras în sfârșit din viața administrativă. Cea care era stăpâna audiențelor municipale a fost ”ajutată” se pare de actualul primar, să se retragă din viața administrativă.
Născută la 18 septembrie 1940 și ajunsă în floarea vârstei pe vremea când a fost dat în folosință barajul de la Bicaz, doamna Irina Mihăilă Hirțe a fost de multe ori descrisă ca fiind ”bau-baul” din primăria pietreană, deoarece toți care vroiau să ajungă în audiență la primar treceau mai întâi pe la ea și 99% nu puteau să treacă de acest nivel, rămânând cu problema nerezolvată.
Din fericire, toate intervențiile făcute de doamna Hirțe pentru a rămâne să lucreze în primărie nu au fost încununate de succes, aceasta fiind nevoită să meargă să își vadă liniștită de bătrânețe.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Lolita spune

  Ai dreptate. A luat-o ca premiu la al XIII lea Congres si cu medalia de merit in constructia socialismului stiintific.

 2. horia spune

  CUM au spus si altii FELICITARI , BRAVO DLE .CHITIC desi nu sunt printre admiratori ,sutinatorii d vstra ,pentru acest lucru VA FELICIT , SIMPATIZEZ SINCER !

 3. Mos Craciun spune

  Sa vina un preot sa faca sfestanie!

 4. Florin spune

  1. Super. Inca odata imi castiga simpatia domnul Chitic.
  Am mers in audienta de nenumarate ori, atunci cand locuiam in Speranta si de fiecare data parca vorbeam cu peretii. Nimic nu se rezolva. La inceput erau promisiuni, apoi … nimic… Doamna avea o meserie pe care si-o presta cu indarjire.
  Sa speram ca megem usor usor spre normalitate.
  2. Pe de alta parte e bine ca sunt alegerile pentru primar amanate ca sa-i tina pe toti in tensiune si sa faca treaba. Dupa ce se vad cu sacii in caruta…

 5. xx spune

  Domnul primar Chitic ar trebui sa curete primaria si toate societatile primariei de fosile antice sa aiba loc si tinerii sa poata aduce un suflu nou in viata orasului.Nu inteleg de ce la toate societatile primariei se angajeaza numai din alte localitati cind orasul e plin de tineti fara un loc de munca.Oare pentru ce cei de la tara mai au prin curte cite o gaina,un vitel,ceva vin si tuica?

 6. mickey999 spune

  Irina Hirte…cea mai fidela creatura numita „xxxxx ”
  Om? Profesor???? In nici un caz.

 7. mickey999 spune

  Incredibil! In sfirsit s-a inceput de unde trebuie cu epurarea.
  Nenea Chitic, bucura-te de felicitarile mele. Vin din suflet.
  AI grija pe cine pui in schimb. Nu face greselile celui pe care l-ai inlocuit.

 8. mihai spune

  Bine ca s-a retras.Eu sunt unul din cei care „m-am impiedicat” de ea in drumul meu spre audienta la primar.E genul de persoana care nu se coboara la un nivel inferior,facand lumea sa para mica pe langa ea.Din punctul meu de vedere,a facut bine actualul primar ca „a pensionat-o”.Toti pensionarii din primarie ar trebui sa plece si sa faca loc tinerilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate