Ipocriții descoperă problemele de la spitalul din Piatra-Neamț ca să vă distragă atenția

2

De 30 de ani, spitalul din Piatra-Neamț merge din rău în mai rău, iar politicieni ce tot trec pe la conducerea județului nu reușesc să destructureze mafia care stăpânește acest spital.

Știm că e greu de spus și de crezut, dar, în realitate, în ultimii 20 de ani niciun director nu a condus spitalul după propria voință și nici după voința factorului politic de la consiliul județean. Spitalul e condus în fapt de o gașcă de tip mafiot. Vedem acum cum tot felul de ipocriți sau necalificați știu ei cine e de vină pentru dezastrul de la spital, dar dacă ar merge acolo să pună mâna pe un dosar de achiziție și să sape la el până ar da de un nume de general SRI le-ar tremura izmenele pe ei.

În realitate, mafia care conduce spitalul din Piatra-Neamț este coordonată de foști oameni importanți din PCR și foști securiști. Cine crede că are vreo importanță ce director ajunge să conducă spitalul sau ce partid l-a pus, se înșală amarnic.

În spitalul din Piatra-Neamț primează afacerile de tot felul, afaceri care nu sunt făcute de mediul politic, ci de o mafie care are la mâna sa toate instituțiile din acest județ.

Crede cineva că cei de la ISU nu știu de peste 10 ani că nu funcționează hidranții și că la capitolul norme PSI e un dezastru? Desigur că știu, dar nu au voie să vorbească și nici să ia măsuri care să oblige spitalul la remedierea problemelor.

Crede cineva că cei de la DSP nu știu că spitalul este o bombă biologică care îmbolnăvește și omoară oameni și că dacă ar aplica legile în vigoare ar trebui sa dărâme spitalul? Desigur că știu, dar nu au voie să vorbească și nici să ia măsuri, ba, din contra, sunt obligați să tolereze și să aranjeze acoperirea adevărului.

Crede cineva că procuratura, poliția și restul instituțiilor de forță din Neamț nu știu cât costă un post de asistentă, cum stau unii șefi de secție pe funcții și cum funcționează toată corupția generalizată din acest spital? Desigur că știu, dar le dă voie să se apuce de un dosar de capul lor?

Crede cineva că cei de la ITM sau CAS nu știu că o parte a personalului medical nu respectă programul din cartea de muncă și că lucrează la negru în privat ca să nu depășească maximul legal de ore de muncă? Desigur că știe toată lumea, doar sunt medici care te programează la cabinetul lor privat unde programul începe înainte de a se termina cel de la spital.

Crede cineva că instituțiile din Neamț nu știu tot ce se întâmplă la acest spital sau, mai corect spus, nu știu ce vedeți și voi cu toții cu ochiul liber sau auziți de la prietenii voștri zi de zi? Desigur că știu doar că acum când s-a întâmplat o nenorocire descoperă ei alături de unii ipocriți din presă că nu mergeau hidranții. Păi hidranții nu merg de peste 10 ani. Mai vedem cum descoperă ipocriții milioanele de euro investite în aparatură și săli de operație care stau în paragină, dar se opresc cu descoperirea aici, că mai departe li se pune un nod în gât să vă spună că în spate se află firma Medicare Technics SA, firmă condusă de George Tudor Coldea, vărul generalului SRI Florian Coldea. Vă lasă să credeți că e vreo combinație de-a lui Arsene sau a altui politician ca să năvăliți cu m**a în comentarii.

Pe lângă cei care sunt ipocriți și descoperă acum ceea ce există de zeci de ani mai sunt și necalificații din presă, folosiți de mafia care a pus stăpânire pe spital. Aceștia au rolul de a urla din gură de șarpe că e vorba de Arsene, deși la spital șeful consiliului de administrație este Dan Constantin, că face consiliul județean combinații, deși găsești în spatele contractelor suspecte de achiziții numai nume grele de securiști, că PSD, că PNL că orice numai ca să vă distragă atenția de la adevăr. Acest adevăr, așa cum îl vedem noi după ani de investigații legate de spital, este că oricine a fost până acum la conducerea spitalului ori s-a lăsat manevrat de mafia din spital, ori a zburat sau a fugit cât a văzut cu ochii.

Ne place sau nu, mafia din spitalul din Piatra-Neamț are ultimul cuvânt de fiecare dată, iar acesta este peste capetele politicienilor și a instituțiilor din Neamț. Când e în panică mafia din spital apar niște intervenții în apărarea ei de la cele mai înalte niveluri, începând cu guvern și terminând cu BOR. Până nu va veni cineva hotărât care să desfășoare un război fulger să nu aibă timp mafia să reacționeze și să destructureze totul în maxim o săptămână, nu se va rezolva nimic. Vom muri în continuare cu zile, vom lua tratamente cu medicamente care produc beneficii și excursii exotice pentru cei care le recomandă, ne vom interna cu o boală și ne vom externa cu două și vom suporta tot ce ne va veni din partea sistemului de sănătate nemțean dacă nu avem starea materială necesară ca să fugim din acest județ când avem probleme serioase de sănătate.

Deci, nu mai pot cu toți ipocriții care descoperă nimic la spitalul din Piatra-Neamț. Nu e nimic de descoperit. Așa merg lucrurile de zeci de ani și toate partidele care au condus județul în ultimi 20 de ani nu au putut destructura mafia din spital. Așa va merge în continuare totul la spital și nu din cauza factorului politic, ci din cauza faptului că instituțiile nu mai bagă odată la pușcărie bandiții care conduc cu adevărat acest spital de foarte mulți ani, care fac combinațiile, angajările și acoperă hoțiile.

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. Gina spune

    Uau, foarte bun materialul! Mă bucură independența și luciditatea pe care o demonstrați. Mai avem si jurnalisti adevărați.
    Felicitări, domnule Iosub!

  2. Ghineț Marius spune

    Sper din inimă să vină acea „săptămână” cât mai repede !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate