IPJ Neamț veghează la buna desfășurare a examenelor și urează mult succes candidaților!

2

Inspectoratul de Poliţie Județean Neamț a dispus măsuri suplimentare astfel încât pe perioada desfăşurării examenelor să nu fie înregistrate evenimente care să afecteze siguranţa elevilor.

Întrucât în perioada 18 – 21 iunie a.c., se va desfășura Evaluarea Naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a, polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Neamț vor dispune o serie de măsuri în vederea asigurării unei intervenții operative atunci când se aduce atingere normelor de conviețuire socială prin acte, gesturi, manifestări și fapte antisociale. Polițiștii vor asigura și însoțirea transportului lucrărilor scrise de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare.

De asemenea, în perioada 1- 4 iulie a.c., se vor desfășura probele scrise ale Examenului de Bacalaureat, fiind dispuse măsuri cu caracter preventiv, menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii să beneficieze de un climat de linişte şi normalitate în zona centrelor de examinare.

În perioada următoare, urmează a se desfășura și Examenul național de definitivare în învățământ pentru cadrele didactice și Concursul național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar.   

Astfel, peste 160 de polițişti se vor afla în zona adiacentă instituțiilor de învățământ, precum şi pe traseele de deplasare înspre şi de la acestea, pentru depistarea şi dispunerea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile desfăşurate, ar putea afecta climatul de siguranță publică. De asemenea, polițiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Neamț urează succes tuturor candidaţilor înscrişi la examen!

Sursa: IPJ Neamț

2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Deosebit!Concursurile lor, de militieni, sunt supravegheate de cineva?!

  2. TIBI spune

    Sa Ajuns sa se duca perlele unora cu Posta Specială , au și dotare cu care sa poată. Apara la o adică Perlele candidaților care dau Bacalaureatul Acum . Deci scriu ,aștern pe foi o lucrare gen ,, Agresorul la pălit pe N Lipan in cap , Intr un conflict. ivit spontan , după care a fugit și a făcut Rezervare a achiziționat bilete la Wizzair., Eurofratello și a părăsit țara , după pot dezvolta , Astfel pe fir la Solicitarea IGPR , IPJ au intrat ,au fost trimiși pentru o Colaborare. cu EUROPOLIS. INTERPOL o echipa de Ofițeri români , pentru depistarea și Reținerea Autorului abdominabilei Suprimări , in ACȚIUNE au fost implicați și ce-i din M A E , ofițerii ‘2 ,4 ,acoperiți. din Ambasada RO din … GARANTAT 100% Nota e Maximă și locul la Academia de Policeman I CUZA e Rezervat ! Întrebare Câți dintre Dumneavoastră a ți Dat Bacalaureatul , Treapta cu MILIȚIA ori. SECURITATEA ,cu cei din urmă se putea să fii chemat , luat Ptr o Explicație , daca ai DEZVOLTAT subiectul. m ai Mult decât se Impune ori daca la Oral te ai exprimat Contra Regimului ! Și erai Turnat ,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate