IPJ Neamţ: Se aşteaptă candidaţi pentru posturile vacante scoase la concurs. Se fac înscrieri şi în weekend

2

Din data de 18 octombrie, s-a dat startul angajărilor de personal din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul IPJ Neamț, dar și pentru încadrarea unor specialiști pe anumite domenii de activitate.

Astfel, 9 locuri sunt scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 3 fiind prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciul Cazier Statistică și Evidență Operativă și câte un post de agent la Serviciul Logistic și Serviciul Financiar.

Până în momentul de față, situația persoanelor înscrise se situează astfel:
– 13 candidați pentru posturile de ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice,
– 2 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Cazier Statistică și Evidență Operativă
– 4 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Financiar
Niciun candidat nu s-a înscris pentru locurile de agent de poliție din cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, precum și Serviciului Logistic.

În continuare, persoanele care doresc să devină agenţi/ofiteri de poliție se pot înscrie la concursurile organizate inclusiv sâmbătă, 22.10.2016, intervalul orar 09-15 și Duminică, 23.10.2016, intervalul orar 09-12.

Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. INgrid spune

    SAu ar mai putea fi Varianta ca si cei de la Ipj sa se fi Prins de o ,,Strategie ,, adica vine Viitorul Agent > Agenta la Concurs , dupa care in urma unei Nopti De Iubire Va deveni Mamica ori Tatic , daca Nu Cumva era de pe timpu cand sa Inscris la concurs SI Cand sa Puna pe Functie , la vreun Birou ? STai Ca Intra , urmeaza Prenatalul Si stai tu Tot cu acceiasi Oameni pe care i ai avut si pana la Concurs ! Mai aveti in vedere Ca vine si Iarna , deja a Venit prin Unele locuri , Ori Unde sa stea Tinerii Agenti cu viitoru Bebe ?

  2. Martin spune

    Si probabil o sa ramana neocupate.
    In continuare…politia si institutiile statului nu vor oameni cu experienta…vor oameni cu o diploma. Spun asta pentru ca am intampinat refuzul dosarului tocmai ca pe diploma de bacalaureat nu era trecuta specializarea. Cu toate ca lucrez de foarte multi ani in domeniul cerut….am si studii superioare si tehnice.
    Asta e…gandirea obtuza din structurile statului a avut si va avea probleme in ceea ce priveste lipsa de personal de calitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate