IPJ Neamț scoate 31 de posturi la concurs, din sursă externă

0

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț scoate la concurs prin încadrare directă, un post  de ofițer de poliție și 30 posturi de agenți de poliție.  Înscrierile se fac online, după validarea acestora, candidații urmând a parcurge două probe, una practică și una teoretică, funcție de posturile pe care se candidează.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 29 iunie – 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare, cu excepție în ziua de 12 iulie a.c., când înscrierea se realizează până la ora 16.00.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile structura de securitate, comunicații și informatică, ordine publică, reținere și arest preventiv.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 8-29 august a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate