IPJ Neamț: „La mulți ani tuturor românilor!”

0

Ziua Națională este o sărbătoare a tuturor românilor, iar pentru noi, pentru polițiști este ziua celor cărora le asigurăm zilnic ordinea, siguranța și liniștea.

Dacă la 1 decembrie 1918 ne afirmam identitatea ca națiune română, în fiecare zi, prin gesturile și acțiunile noastre consolidăm această identitate.

În acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că putem pune umărul la siguranța cetățenilor județului nostru. Încrederea lor este cel mai bun indicator al acțiunilor noastre.

Este important să nu pierdem din vedere semnificația profundă a Zilei Naționale. Este un moment de rememorare a sacrificiului tuturor celor care și-au pierdut viața pentru ca țara noastră să aibă o identitate și valori.

Libertatea, independența, integritatea teritorială sunt valori pe care românii le-au prețuit și le-au apărat, indiferent de contextul istoric.

La mulți ani tuturor românilor! a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate