IPJ Neamț, despre descinderile de la Văleni 2, în ziua de Paști

0

Astăzi, 2 mai, în jurul orei 19:00, la Piatra-Neamț, în anexa Văleni 2, mai mulți indivizi de etnie rromă s-au luat la bătaie. Pentru a aplana conflictul ce dădea să se generalizeze între familiile celor implicați, la fața locului au sosit numeroase forțe de ordine și o ambulanță.

Citiți și VIDEO/FOTO – Descindere cu mascați, jandarmi și poliție la Văleni 2

Potrivit surselor noastre, persoanele care aveau nevoie de îngrijiri medicale au refuzat spitalizarea. Șase persoane sunt la audieri.

„La data de 02 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea si liniștea publica într-un cartier din municipiul Piatra-Neamț. Din primele verificări, a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicate mai multe persoane.

Acestea au fost conduse pentru audieri la sediul Poliției municipiului Piatra Neamt, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a se lua măsurile legale care se impun. În activități au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi. Vom reveni cu detalii la finalizarea verificărilor.”, a transmis IPJ Neamț.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate