IPJ Neamț: activități preventive alături de elevii de la Școala Generală Oniceni (IMAGINI)

0

Deoarece vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi, polițiștii de siguranță școlară, au folosit acest prilej, pentru a desfășura alături de elevii de la Școala Generală Oniceni, activități care să îi ferească de situații de risc, atât pe perioada vacanței, cât și în afara acestei perioade.

Activitățile s-au adresat elevilor mai mari, din clasele V-VIII, peste 100 de elevi participând la întâlnirile informativ-preventive.

Polițiștii le-au vorbit elevilor despre repercusiunile legale ale faptelor comise cu violență, bullying și despre riscurile pe care le implică consumul de alcool și droguri asupra tinerilor.

Totodată, polițiștii au adus în prim plan teme de prevenire legate de traficul de persoane și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Aceste întâlniri vor continua și după perioada vacanței de iarnă, astfel încât elevii mai micuți sau cei mari să conștientizeze efectele unor comportamente deviante și să evite situațiile care îi pot pune în pericol.

Polițiștii de siguranță școlară vă urează vacanță frumoasă dragi elevi!

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate