Iosub Janel, urmarit politic?

45

In data de 21 septembrie 2011, Iosub Janel, un pietrean care si-a anuntat candidatura la Consiliul Local Piatra Neamt, a emis o cerere catre Judecatoria Piatra Neamt  prin care solicita sa i se comunice daca in perioada 2009-2011 s-a emis un mandat pentru interceptarea telefonica pe doua numere de telefon pe care le-a detinut, mandat solicitat de SRI, DGIPI sau SIPI.  De asemenea, Iosub Janel a mai solicitat sa i se comunice daca cele doua numere de telefon au format obiectul unui mandat in cazul in care au fost interceptate convorbirile acestuia cu alte persoane al caror numar era ascultat.

Este cunoscut ca Romania are o istorie grea care apasa pe umerii cetatenilor acestei tari, facandu-i mai responsabili, insa este bine de stiut ca cei care nu invata din greselile trecutului, vor fi obligati mai devreme sau mai tarziu sa le repete.

 Comunismul a fost societatea criminalilor care au incercat sa controleze si sa spele memoria intregii natiuni, pentru a ascunde adevarul si a masca crimele si ororile celor care s-au insinuat in vietile noastre publice. De ce dupa 21 de ani de la asa zisa revolutie fermentul de primitivism este vadit si de ce spectrul mafiot dospeste si ia amploare de la zi la zi? Raspunsul vine de la sine, cu nonsalanta: frica, lasitate colectiva,inocenta, prostie, interes si lipsa de spirit civic! Sau ce? In mileniul trei, mai precis in anul 2011, putem vedea nestingheriti cum in “fruntea bucatelor”, au ajuns turnatori ordinari ai securitatii, fosti ofiteri de securitate si copiii unor fosti ofiteri cu rang inalt si obiedenti regimuli secristo-stalinist din esalonul intai ai dictaturii comuniste!!„, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro Janel Iosub.

Judecatoria Piatra Neamt a raspuns solictarii lui Iosub Janel la o luna de la depunerea cererii intr-un mod pe care Iosub Janel il considera evaziv si gresit incadrat juridic. Ca urmare a acestui fapt, Iosub Janel cheama  “in judecata pe parata Judecatoria mun. Piatra Neamt, prin presedinte Mormoe Catalin Morel” si solicita urmatoarele:

„-    obligarea paratei Judecatoria mun. Piatra Neamt la emiterea unei adrese catre subsemnatul, din care sa rezulte fara echivoc, daca, in baza unui mandat de ascultare emis de catre instanta Judecatoriei Piatra Neamt, subsemnatul a fost sau nu interceptat telefonic de catre organele S.R.I. sau cele ale M.A.I. in perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011.

–    Solicit obligarea paratei la plata de daune civile cominatorii in suma de 100 ron pentru fiecare zi de intarziere de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii pe care o veti pronunta si pana la emiterea efectiva a adresei.”

Astfel, Judecatoria Piatra Neamt a emis adresa nr. 3/I/A/21/21.10.2011 prin care imi aduce la cunostinta urmatoarele 3 motive:

1.Potrivit art. 91, ind. 1 si urmat. Cod proced penala raportat la art. 83 pct. 9 din Hotararea 387/2005 a CSM pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti – procedura privind autorizarea de catre judecator a interceptarii si inregistrarii convorbirilor efectuate prin telefon este confidentiala, in sensul ca mentiunile efectuate in “Registrul de evidenta a sesizarilor privind confirmarea si autorizarea interceptarilor si inregistrarilor pe banda magnetica sau orice alt tip de suport” nu sânt destinate publicitatii, iar suportul continand convorbiri telefonice sau imagini inregistrate in baza autorizatiei data de judecator se pastreaza in conditii de natura a asigura confidentialitatea in cursul urmaririi penale si in cursul judecarii cauzei ”.

Avand in vedere acest prim motiv din adresa nr. 3/I/A/21/21.10.2011 a Judecatoriei Piatra Neamt, va rog sa constatati ca procedura privind autorizarea interceptarilor telefonice este confidentiala numai in ce priveste registrul de evidenta a sesizarilor privind confirmarea si autorizarea interceptarilor si inregistrarilor pe banda magnetica sau orice alt tip de suport. […]Ori, in situatia de fata, eu nu am solicitat sa mi se inmaneze registrul de evidenta a interceptarilor telefonice, care evident, potrivit dispozitiilor legale nu este posibila, ci numai faptul daca am fost sau nu ascultat in baza unui mandat emis in conditii legale de catre un judecator. Fata de prevederile art. 83 pct. 9 din Hotararea nr. 387/2005 a CSM eu nu am solicitat nici macar aceste mentiuni din registrul de evidenta care se refera la „numarul curent; numarul si data adresei parchetului, data inregistrarii cererii persoanei vatamate; numarul dosarului instantei; data pronuntarii incheierii; numarul de autorizatie, data si ora emiterii; numele, prenumele, mijlocul de comunicare sau locul supus supravegherii; judecatorul care a emis autorizatia..etc, ci doar faptul daca am fost sau nu ascultat in conditii legale in intervalul anilor 2009-2011.

Astfel, prin acest mod evaziv de a raspunde la solicitarea mea, practic instanta  judecatoriei investita legal cu cererea mea nu a raspuns la ceea ce am solicitat, si astfel sunt obligat sa apelez la aceasta actiune in obligatie de a face.

2. In ce priveste al 2 lea punct din adresa instanta motiveaza ca:  „potrivit prevederilor art. 91, ind. 2 alin 4 cod proced. penala – convorbirile sau comunicarile interceptate si inregistrate care nu privesc fapta ce formeaza obiectul cercetarii sau nu contribuie la identificarea ori localizarea participantilor se arhiveaza la sediul parchetului, in locuri speciale, in plic sigilat, cu asigurarea confidentialitatii, si pot fi transmise judecatorului sau completului investit cu solutionarea cauzei, la solicitarea acestuia. La solutionarea definitiva a cauzei, acestea vor fi sterse sau, dupa caz, distruse de catre procuror, incheindu-se in acest sens un proces verbal.”

Onorata instanta, va rog, de asemenea, sa constatati ca subsemnatul nu face obiectul vreunui dosar de cercetare sau urmarire penala, decat daca acesta este confectionat in mod secret. Personal nu am cunostinta de vreo ancheta care sa vizeze infractiuni pe care sa le fi savarsit subsemnatul.

Ceea ce se poate desprinde din acest raspuns este fara indoiala faptul ca subsemnatul face obiectul unui dosar de politie politica. Din calitatea de avertizor public am sesizat acte de coruptie la Serviciul de Ambulanta Neamt, insa, din acest raspuns, se poate concluziona ca aceasta calitate s-a transformat in cea de urmarit politic, avand in vedere ca subsemnatul si-a anuntat public candidatura la functia de Consilier Local de Piatra Neamt si astfel se pune intrebarea firesca pe cine incomodeaza Janel Iosub daca ajunge in aceasta functie?

In consecinta, raspunsul Judecatoriei Piatra Neamt subzista atata timp cat subsemnatul este cercetat penal si astfel nu i se poate comunica daca este interceptat telefonic deoarece s-ar periclita posibilul rezultat al anchetei penale ce poate include, ca proba, si aceste interceptari telefonice.

Solicitarea mea s-a referit la intervalul ianuarie 2009 – octombrie 2011, insa, avand in vedere durata maxima a unui mandat de interceptare instanta era datoare sa-mi comunice daca am fost sau nu interceptat telefonic numai si pentru perioada ianuarie 2009 – iunie 2011 ( octombrie 2011 minus 120 de zile perioada maxima de ascultare – art. 91 ind. 1 pct. 5 cod proced. penala)

Concluzia pe care o pot trage in urma raspunsului Judecatoriei Piatra Neamt este: subsemnatul Janel Iosub face obiectul unui dosar de urmarire penala care se desfasoara in secret? In baza acestui raspuns sa inteleg ca mi s-a intocmit un dosar de politie politica? Evident, numai Judecatoria Piatra Neamt printr-o noua adresa imi poate spulbera aceste ganduri negre care au coplesit intreaga populatie timp de zeci de ani sub dictatura securisto-comunista a Satului Roman si care, cu sinceritate, imi doresc sa nu se mai intample si astazi.

3. In ultimul raspuns din aceeasi adresa, instanta Judecatoriei Piatra Neamt imi comunica: „potrivit prevederilor art.12 alin.1, lit.e din Legea nr. 544/2001 – se excepteaza de la accesul liber al cetatenilor informatiile privind procedura in timpul anchetei penale sau disciplinare daca se pericliteaza rezultatul anchetei ori se dezvaluie surse confidentiale ori se pun in pericol viata, integritatea corporala, sanatatea unei persoane in urma anchetei efectuate sau in curs de desfasurare;” „…  informatiile solicitate fiind exceptate de la accesul liber al cetatenilor …”

Onorata instanta de judecata, informatiile cu privire la faptul ca am fost sau nu ascultat nu au caracter secret, iar instanta judecatoriei Piatra Neamt nu poate invoca acest lucru, cu atat mai mult cu cat solicitarea vine din partea persoanei care a format obiectul interceptarilor telefonice si nu din partea unor alte persoane sau din mass media.

Asa cum a invocat instanta, acestea nu pot fi comunicate potrivit art. 12, al. 1 lit. e) din Legea nr. 544/2001 daca servesc ca probe intr-un dosar de urmarire penala sau disciplinara pe motiv ca s-ar periclita rezultatul anchetei ori se dezvaluie surse confidentiale. Cum subsemnatul nu face obiectul vreunui dosar de urmarire penala sau disciplinara, art. 12, alin. 1, lit. e) nu-si gaseste aplicarea in cazul meu.

Imi pun intrebarea: Oare instanta sa-mi fi raspuns in mod subtil ca subsemnatul face obiectul unui dosar de politie politica? Evident, daca procedura penala in timpul anchetei este adusa ,in mod obligatoriu, la cunostinta partilor pentru a-si formula apararile, iar subsemnatul nu are cunostinta de acest lucru, ramane, bineinteles, situatia in care subsemnatul este urmarit politic, aceasta facandu-se in secret si, astfel, nu i se pot comunica datele solicitate cu privire la interceptarea telefonica in baza unui mandat legal emis de judecator.

In consecinta, referitor la cele 3 puncte copiate pur si simplu din codul de proced. penala fara a fi si motivate, se desprind 2 ipoteze:

-subsemnatul are dosar de politie politica si este urmarit in secret, ceea ce este vadit nelegal;

– instanta nu a raspuns in mod temeinic la cererea mea, fiind un raspuns sablon pentru toate cererile de acest fel, fara a se incurca in prea multe explicatii.”

***

Faptul ca Janel Iosub a redactat doua lucrari de coruptie, ample si sustinute de probe, iar in textele inserate au fost prinsi in sfera mafiota coruptii si coruptia din sanatate, politisti, procurori D.N.A si D.I.I.C.OT, magistrati si nu in ultimul rand politicieni corupti, ii intareste afirmatiile scrise in cel de al doilea volum editat inca din 2010: “Ascultatul telefonului, pe langa alte chestii banale, cum ar fi urmaritul si supravegherea insuficient de dicreta a unui simplu cetatean crestin-ortodox, par banale copilarii pe langa ceea ce doresc unii sa-mi pregateasca, daca nu cumva mi-au pregatit ceva, dar se rusineaza de opinia publica”.

Adevarul este fiul timpului si ne va demonstra daca Janel Iosub a avut dreptate. Pana una alta asteptam cu nerabdare solutia dispusa de tribunalul Neamt si cu siguranta va vom  aduce la cunostiinta tot ceea ce se intampla in acest caz.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
45 Comentarii
 1. janel iosub spune

  Dupa ce dosarul a stat dosit timp de 3 saptamani in arhivele tribunalului Neamt, ajunge in cele din urma la Curtea de Apel Bacau unde este inregistrat pe data de 04 aprilie 2012, iar pe data de 06 aprilie 2012 se da termenul de judecare a recursului! Numai ca judecatorii acestei curti in loc sa dea termen dupa o luna de zile asa cum prevede legea, dau un termen de judecata: 22 iunie 2012!!!! Deci, dupa alegerile locale si la doua luni si jumatate de la data cand a fost inregistrat dosarul la Curtea de Apel Bacau!!! Cata mafie si nesimtire primeaza in justitia din ROMANIA, nici nu va puteti inchipui! Ce ar avea de ascuns mafia din justitie, cat si cea din serviciile speciale, daca tergiverseaza atat de mult acest caz?? Evident ca stiu cu mare exactitate ca subsemnatul are probe indubitabile ca a fost si este interceptat ilegal de catre anumiti banditi din cadrul DGIPI SI SRI!

 2. janel iosub spune

  AM FACUT RECURS DE DOUA SAPTAMANI(AZI 31 MARTIE 2012) SI CAPCAUNELE DE GREFIERE DIN CADRUL TRIBUNALULUI, REFUZA SA TRIMITA DOSARUL LA CURTEA DE APEL BACAU!!

 3. iosub janel spune

  Iata ca justitia uimeste din nou prin solutiile dispuse de judecatori care sufera de grave afectiuni psihice, lipsiti de discernamant, chiar oligofreni! Auziti, au suspendat dosarul deoarece au lipsit partile! Subsemnatul a precizat in scris ca doreste sa se judece si inlipsa, in acest sens fiind articol de lege! Ce ma intereseaza pe mine ca judecatoria nu a fost prezenta?! Avocati cu mare experienta au spus ca nu au vazut asa ceva in viata lor! Nu este nimic, au vazut acum! Vorba unor ofiteri mai speciali: „in dosarul acesta, ceva miroase urat. Cu siguranta sunteti urmarit si interceptat si de aceea nici un judecator nu are curaj sa spuna adevarul”! Si eu vin in completare: un stat condus numai de banditi, un stat politienesc, in genere fraiele sunt tinute de banditi vanzatori de tara si de neam!

 4. NELI PREDA spune

  SUNT DIN BACAU SI DORESC MULT SA IAU LEGATURA CU DOMNUL JANEL IOSUB.NU MAI STIU CU CINE SA MAI VORBESC,MAFIA DIN PIATRA E NIMIC PE LINGA CEA DIN BACAU!!!AICI ESTE ADEVARATA MAFIE,PINA SI „CORONA UNITA’PALESTE IN FATA MAFIEI BACAUANE.SUNT IMPLICATI AVOCATI,LICHIDATORI JUDICIARI,JUDECATORI,FINANTELE PUBLICE.INTIMPLATOR AM AFLAT DE DOMNUL IOSUB SI IL ROG RESPECTUOS SA-MI DEA POSIBILITATEA SA DISCUTE CU MINE.AM INCERCAT SA GASESC O ADRESA DE E-MAIL DE-A DOMNIEI SALE,UN NUMAR DE TELEFON DAR NU AM REUSIT.VA ROG SA MA AJUTATI DEOARECE TIMPUL ESTE SCURT SI TREBUIE SA ACTIONEZ.NU AM NICIO PROBLEMA SA LAS ADRESA MEA DE E-MAIL POATE REUSESTE SA MA CONTACTEZE.neli_preda@yahoo.it

 5. panturu spune

  mai intai va ignora ,apoi rad de dumneavoastra [am citit cu totii]apoi castigati.n-am spus-o eu .RABDARE.

 6. panturu spune

  Sigur tergiverseaza,adica …sigur judeca.

 7. iosub janel spune

  La data de 11 ianuarie 2012, a fost primul termen in asest dosar, insa, judecatorii tribunalului Neamt, au hotarat declinarea competentei completului de judecata, de la sectia civila 1, la sectia 2!! De ce nu au repartizat-o de prima data acolo? Sa mai treca timpul, sau ce? Dar la sectia 2 putem gasi judecatori trecuti de subsemnatul in cele doua volume scrise, putem gasi o judecatoare care a fost arestata in dosarul furtului de material lemnos de la Damuc; putem sa o gasim pe judecatoarea si sotia judecatorului care mia remis eronat raspunsul de la judecatorie; putem sa o gasim ca judecatoare si presedinta de sectie pe fina lui Culita Tarata, judecatoarea super corupta Ana MANGAT!!! In opinia personala, sectia 2 a tribunalului Neamt, are „potentialul” necesar „uciderii” acestui dosar!! Spor la treba stimati banditi si absolventi ai scolii securiste de la Bran!

 8. panturu spune

  nu credeam sa apuc ziua sa vad ca iresponsabilul de arafat intra in dizgratia lui basescu.

 9. panturu spune

  eu va multumesc domnule iosub ,din pacate lucrurile din sistemul sanitar sunt mult mai grave,nu confabulez.

 10. iosub janel spune

  Multumesc celor din municipiul Piatra-Neamt care ma sustin si sunt alaturi de mine, dar si celor din Tg.JIU, HUNEDOARA si Buzau( d-lui ziarist Constantin Rusu,Lihoaca Ionel si Panturu Elena),iar cu ocazia zilei de 1 Decembrie, un sincer „La Multi Ani” tuturor romanilor care mai cred si mai spera ca in Romania, se va schimba ceva inspre binele romanilor de buna credinta!

 11. danila lucica spune

  oameni buni, postati la aceste comentarii si cazurile de coruptie de care aveti cunostinta cu numele vostru fara nici o frica . numai facand adevarul public devenim mai puternici. trebuie sa credem ca va veni si ziua cand nu va mai sta piatra pe piatra si focul nazuintelor noastre va arde raul din radacina. Dumnezeu iubeste dreptatea si asculta rugaciunile de credinta a celui umilit si saracit. uniti-va glasurile,puterile si nazuintele pentru a izbandi.

 12. RUSU CONSTANTIN spune

  multumesc foarte frumos pentru cuvintele calde si luminoase trimise de d-ul POPA GHEORGHE ADRIAN. pentru dv. si pentru cei ca dv. am sa reamintesc cuvinte marelui voievod MIHAI VITEAZU : ,,…SI SA STINGETI FOCUL CARE ARDE PARETELE VECINULUI, INAINTE CA EL SA AJUNGA PE VOI. ASTA INTREADEVAR VA RUGAM, INAINTE DE TOATE…” cuvintele inaintasilor nostri ne ard si astazi simturile de romani.

 13. ionel lihoaca- petrosani spune

  SA AI CURAJUL SA SPUI DA / SA AI CURAJUL SA SPUI NU/SI-N FIECARE CLIPA GREA SA FII MEREU ACELASI TU/SA STII SA CREZI CAND ALTII TE INSEALA /SA TE RIDICI CAND ALTII TE DOBOARA/SA POTI PASTRA CE ALTII VOR S-ALUNGE/SA STII SA RAZI CAND SUFLETUL ITI PLANGE/ SI CALD TU SA RAMAI CHIAR DACA AFARA NINGE/ ACEASTA-I ARTA DE-A INVINGE. RUDYARD KIPLING. TE IMBRATISEZ FRATE IOSUB SI TE VENEREZ. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE SI SA-TI LUMINEZE CALEA IN GREAUA MISIUNE CE O AI. SUNT CONVINS CA ESTI PROMOTORUL FAPTELOR PLACUTE LUI DUMNEZEU.

 14. panturu elena liliana spune

  domnule iosub aveti o mare problema cu sustinatorii.domnisoara irina este foarte buna ( daca va faceti partid) ca purtator de cuvant.domnul cetatean revoltat apolitic pastrati l pentru o functie la s.r.i !

 15. panturu elena liliana spune

  va referiti la pivniceru judecatoarea?interesant domnu cetatean r.a.!adica si ei ii sar rotile?cine a ajutat o?parca se certa cu cineva acum cativa ani.

 16. IRINA spune

  @ cetatean revoltat apolitic
  De Pivniceru nu am auzit, am auzit doar de CSM si AMR. Dar pana sa aud mi-a dat Dumnezeu simtul de a vedea si vad ca faceti greseli gramaticale de clasa a 6 a…”ia sarit roata”..se crie despartit „i-a sarit”
  Intr-un alt articol am comentat sub forma unui curs de gramatica intensiv, scriirea corecta pe viitor a cuvintelor a caror proprietate nu o stapaniti.

  ADMIN : ” Atunci cand oamenii raman fara argumente sar la bataie sau fac corecturi gramaticale . „

 17. cetatean_revoltat_apolitic spune

  @ IRINA

  Cand NU intelegi un comentariu , ar fi bine sa te abti….

  Ai avut ocazia sa intri pe mana GHERILELOR ilegal ??

  Aceste servicii care ne asculta iti ppate inscena tot ce NU te astepti….

  Sti cazul „PIVNICERU” ???(cand ia sarit roata….ori sa inteleg ca nici de PIVNICERU nu ai auzit.

  Este prima si ultima data cand iti mai rasp la un comentariu unde faci referire despre mine.

  Dar sincer sa fiu , NU iti doresc sa treci prin ce am trecut.

  Dl. JANICA – a inteles la ce ma refer , asa ca NU trebuie sa il protejezi….

 18. panturu elena liliana spune

  cine asculta raporturile radio transmise catre dispeceratele 112 si alea sunt folosite

 19. popa gheorghe adrian spune

  Felicitari distinsului domn Rusu Constantin pentru cuvintele emotionante si crestinesti. Un mesaj care misca cu adevarat patriotismul din sangele de roman al celui care il mai are. Un indemn cutremurator si deosebit de veridic. Mai sunt si oameni cu nivel ridicat al inteligentei, pentru care scara valorilor nu a fost inversata. De astfel de oameni are nevoie natiunea romana pentru a inlatura putregaiul din institutiile corupte si comandate politic de catre niste semianalfabeti. Acesti parveniti din fruntea tarii sau ai oraselor sunt precum expresia lui Dorel Visan din „Cel mai iubit dintre pamanteni” – ” CE MI-AI FACE TU DAC-AI AVEA PUTEREA”. Pe acelasi principiu s-au ghidat si acesti fanarioti care au transformat intelectualitatea – scara valorilor in sclavagism si servilism. Poporul le-a dat puterea si „animalele” o folosesc fara discernamant.

 20. ROXANA spune

  Bafta in continuare si poate te reprofilezi , ti-ar sta bine ca ziarist… si te si descurci… Am avea si noi in judet presa…Pe la noi nu se misca nimic fara apobare de la „tatuca”.

 21. cozma miron spune

  felicitari si urari de sanatate stimatei ,,IRINA” mai sunt si oameni cu logica in proprietate. pe cei care ati fugit de la tratament,sarind gardul pentru a nu face injectia, rogu-va sa nu mai comentati dormind si nici cand dormiti sa comentati. voi daunati grav societatii. este valabil si pentru cei care au baut apa din olita lui azorel si fac premonitii…

 22. RUSU CONSTANTIN- spune

  SA NE REAMINTIM CELE SPUSE DE DOMNUL TUDOR ,CA PAR A FI SPUSE IERI SAU ALALTAIERI..,,FRATILOR LOCUITORI AI TARII ROMANESTI,VERI DE CE NEAM VETI FII !NICI O PRAVILA NU OPRESTE PE OM A INTAMPINA RAUL CU RAU ! SARPELE CAND ITI IASA INAINTE ,DAI CU CIOMAGUL SA-L LOVESTI,CA SA-TI APERI VIATA,CARE MAI DE MULTE ORI NI SE PRIMEJDUIESTE DIN MUSCAREA LUI. DAR PE BALAURII CARE NE INGHIT DE VII,CAPETENIILE NOASTRE ,ZIC,ATAT CELE BISERICESTI, CAT SI CELE POLITICESTI, PANA CAND SA SUFERIM A NE SUGE SANGELE DIN NOI ?PANA CAND SA LE FIM ROBI ? VENITI DAR ,FRATILOR CU TOTII, CU RAU SA PIERDEM PE CEI RAI, CA SA NE FIE NOUA BINE ! ………..,,CA NE AJUNGE ,FRATILOR,ATATA VREME DE CAND LACRAMELE DE PE OBRAZELE NOASTRE NU S-AU USCAT !”

 23. RUSU CONSTANTIN spune

  Fac un apel catre toti oamenii cu credinta in DUMNEZEU si dreptate social ,locuitori ai Municipiului PIATRA NEAMT ,sa acorde tot sprijinul celui care lupta pentru interesul general al cetatenilor .Nu uitati cuvintele marelui revolutionar domnul TUDOR de la 1821: ,,SA SE ALEAGA CAPETENIILE NOASTRE DIN CEI CARE POT SA FIE BUNI” Solicitarile imperative de la acele vremi au ramas de o actualitate dezarmanta si astazi, mai mult ca oricand.Se impune in mod stringent nevoia prezentei in viata romanilor obiditi a adevaratilor oameni,pentru a evita greselile trecutului. SPRIJINITI CU TOATE FORTELE SI FRATERNIZATI CU CEL CARE LUPTA PE BARICADELE INTERESULUI CELOR MULTI SI SARACI. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

 24. RUSU CONSTANTIN spune

  Iti multumesc frate, pentru raspuns si te imbratisez ca pe un ostean de soi al neamului romanesc. Numele tau va ramane in istoria luptei impotriva sistemului mafiot . Ma bucur sa fiu contemporan cu un asemenea EROU. A incerca azi sa ridici fruntea din jugul guvernantilor este aidoma razvratirii si a nesupunerii via-a-vis de politica acestora de exterminare a unui popor iubit de DUMNEZEU si care dainue pe aceste meleaguri de peste 2000 de ani. ,,NIHIL SINE DEO” NIMIC FARA DUMNEZEU. SANATATE SI SUCCES ITI DORESC DIN INIMA.

 25. IRINA spune

  Nu puneti la suflet ce spun ‘cetatean revoltat apolitic”, ca el nici nu stie diferenta dintre politic si apolitic. Poate vroia sa fie revoltat politic ca despre asta vorbim. Cel mai hilar mi se pare sfatul impunator si fara cale de iesire „trebuie sa tina cont de un singur lucru”…oare sfaturile vin de la o persoana cu diploma in psihologie? sau cunoscatoare de vreo 2 limbi internationale? ori de relatii fructuoase cu regimul actual?
  Sa n-aiba grija „revoltat apolitic” ca Janel pateste ceva. Cu texte negative nu sprijini omul, ci il descurajezi.
  „Sunt una din persoanele care va continua ce a inceput el”, oare la ce se refera? O fi vreun haiduc? Vreun „Greuceanu” al basmelor romanesti? Vreun scamator ca Jean Constantin? Poate scamator n-o fi, dar partial seamana cu Jean Constantin, la origine

 26. IRINA spune

  Domnule Iosub ma alatur cetatenilor care va sustin. Continuati aceeasi lupta impotriva coruptiei si luptati pentru binele nostru, al orasului Piatra Neamt.

 27. panturu elena liliana spune

  sincer domnule msg,iosub janel e un om cu care poti pleca la drum.este un mare domn .ca o glumita ,am avut telefoanele la noi,cine doreste sa le asculte …4 ani .

 28. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  1. Probabil că numărul comentariilor va creşte ceva mai mult decât până acum. Tema propusă de Jănel presupune şi rating pe măsură. Nu am mai găsit nimic despre articolul privitor la un post de televiziune, „GIGA TV” scris, aproape sigur de Harabagiu G., dar semnat de altcineva. La respectivul articol promoţional erau interzise comentariile!!! Nu ar fi singurul caz. În articol se vorbea de „linşaj mediatic”. În Piatra Neamţ sunt mai multe persoane care consideră că au fost linşate mediatic de respectiva persoană. Şi eu şi alţi gazetari, chiar şi dl. Harabagiu George cunoaştem cum se prezintă un linşaj mediatic. Va veni şi vremea când toate astea vor dispărea din peisajul mass-media. Timpul are suficientă răbdare pentru a se proba că lucrurile pe care le crezi mari şi tari se pot schimba peste noapte! Istoria recentă a dovedit-o din plin. Din fericire nu oricine acceptă să publice hidoşenii la ordin politic, sau contra unei sume de bani!
  2. Cu dl. Jănel Iosub lucrurile stau ceva mai complicat decât poate crede postacul care îşi exprimă opiniile în josul unui articol(sub un nume de împrumut, de cele mai multe ori). Destul de puţini ăi cunosc toată povestea şi suferinţa, destul de puţini sunt cei care îi cunosc lupta, sacrificiile personale şi rostul unor gesturi concrete, puternice, cu implicare civică profund riscantă! Dar unii au realizat că acest concetăţean nu a luptat doar pentru el, ci pentru mai mulţi colegi, de parcă ar fi fost cel puţin lider sindical. Puţini au realizat că, în ciuda metodelor folosite, Jănel a depus un efort personal incredibil pentru a salva şi promova principii sănătoase, de ordin etic în relaţia dintre angajat şi angajator. Din toată această zbatere disperată a sa şi a câtorva colaboratori dezinteresaţi(2-3) au ieşit la iveală mârşăviile unui sistem corupt, putred, mafiot! O parte au fost consemnate în două lucrări-unicat în România. Cei mai mulţi au crezut că obiectivul este ceva mai simplu: Serviciul de Ambulanţă-Neamţ. Nici vorbă de aşa ceva! SAJ-Neamţ a reprezentat doar un punct de pornire, nici măcar un reper. Din zbuciumul său au ieşit la iveală mai multe acte de corupţie şi porcării petrecute şi la alte Servicii de Ambulanţă din România: GORJ şi Buzău! Cu mare certitudine pot afirma că asemenea chestii grave există şi prin alte părţi. Dar ele nu deveneau publice dacă Jănel nu ieşea în faţă! Doamna Elena Liliana Panţuru, din Buzău, o femeie de mare forţă şi curaj a binevoit să iasă în faţă, lăsând la spate mulţi bărbaţi cu pretenţii, dar inofensivi şi moi atunci când vine vorba de curaj! Apoi, un domn Lihoacă, de la Gorj, excesiv de corect.
  3. Cît priveşte ascultatul telefoanelor, asta este la ordinea zilei, dar e relativ dificil de probat cine şi de ce îţi interceptează convorbirile. Ce am păţit eu şi Jănel cu telefoanele noastre este un adevărat roman, mult mai fascinant decât banala „afacere WATERGATE”! Ce mi s-a întâmplat mie şi altui coleg de breaslă, un profesionist redutabil, dl. Mihael Balint reprezintă încă un episod ce poate fi probat, din marea afacere murdară a ascultării telefoanelor! Înţeleg să urmăreşti politicieni corupţi, aflaţi în posturi de mari demnitari,implicaţi în activităţi de poliţie politică încă de pe vremea regimului Ceauşescu, înţeleg să supraveghezi kaghebişti şi trădători de ţară, înţeleg să urmăreşti activităţile dubioase ale unor interlopi periculoşi! Asta pare normal! Dar să şicanezi şi să hăituieşti nişte amărăşteni care-şi târâie zilele de azi pe mâine, este ceva absurd, exagerat, criminal! Este teroare instituită pe bani publici, sau privaţi! Miroase foarte urât a dictatură! De aici încolo, cred că are dreptul şi preşedintele Traian Băsescu, prin interpuşii săi, prin intermediul serviciilor specializate să intervină pentru clarificări, pentru extragerea „păduchilor” zonali dintr-un sistem care se doreşte ceva mai bun şi mai curat decât predecesorii!

 29. Ionel spune

  Succes la alegeri dl-e Iosub Janel.
  Sper ca alaturi de actuala opozitie sa reusiti sa schimbati modul de a face politica in orasul nostru.

 30. panturu elena liliana spune

  foarte frumos.

 31. cetatean_revoltat_apolitic spune

  Apreciez in totalitate toate comantariile ….dar vreau sa mentionez un singur lucru la care nimeni NU s-a gandit…

  In scurt timp lui dl. Janel i se va inscena diferite ….. infractiunii…NU este gluma, dar cine ma cunoaste ca comentez sub acest nik stiu la ce ma refer….

  Eu am fost una dintre victemele acestui Clan INTERLOP POLITIC din actuala COALITIE INTERLOPA SECURISTA POLITICA a Partidului cu Dosare de Lux.

  Eu mi-as dori ca dl. Janel sa NU aiba aceeasi soarta pe care am avut-o eu acum un an de zile si sincer sa fiu il sustin in toate demersurile….dar trebuie sa tina cont de un singur lucru :
  INTERNETUL este cheia si lcatul pentru actuala mafie , iar daca NU stie dedesupturile cum le-am numit eu ar fi cazul sa se abtine de la unele demersurii…

  DUMNEZEU sa fie cu el si cu familiia lui…..indiferent ce i se va intampla acestui om su sunt una dintre persoanele care voi continua ce a inceput el….

 32. iosub janel spune

  Am precizat intr-un articol anterior, faptul ca nu se cuvine sa pui comentarii pe propriul articol. Insa, pot considera ca doar intrand intr-un dialog si purtand discutii pe fondul unor probleme care privesc societatea civila, inclusiv opiniile si parerile comentatorilor, sunt benefice tuturor celor de buna credinta. Haideti sa va spun sincer cu mana pe inima de ce sunt urat si dusmanit de sistemul banditesc si va spun acest fapt in premiera : sistemul, in speta spectrul banditilor, nu admite si nu concepe ca cineva sa fie atat de insistent si persuasiv in crearea unui curent care incet incet schimba atitudinile unor persoane care stau intr-o stare de anestezie totala, de multa vreme. Acest sistem preluat cu brio de la fratii lor comunistii, au incercat indobitocirea si inflamanzirea populatiei, pt. simplul fapt: masa de manevra este usor de manipulat atunci cand nivelul de trai este sub nivelul multor tari dezvoltate. Observati cum de 21 de ani se schimba intre ei, doar ei facand averi colosale, iar populatia tarii saraceste de la o zi la alta. Prin slugile lor din teritorii stau si analizeaza la rece, care sunt potentialii si potentialele pericole pt. a fi eliminate. Sa nu ramaneti vreodata mirati de faptul ca acesti securisti vor incerca sa aresteze pe cineva, pt. o fapta imaginara in mintile lor bonlave si avide dupa putere si avere: INSTIGAREA! Sper sa nu dam posibilitatea sa se ajunga pana acolo. Acest comentariu poate nu este pe acelasi palier de gandire cu al altora, si, sincer imi cer scuze fata de cei care nu-mi sunt in asentiment si tot odata ii respect si pe ei, pt. ca si ei sunt oameni si parerile d-lor trebuiesc analizate intr-un fel sau altul. Numai dictatorii fac singuri tot ce le trece prin cap.

 33. dihorul spune

  Domnule Janel Iosub, ma refeream strict la problemele dv. cu justitia si nu la cele generale ale cetatenilor versus coruptia din politica nemteana. Sincer va compatimesc pentru cele ce suferiti si chiar mi-as dori sa va cunosc personal, toata stima pentru ceea ce faceti in folosul general, si v-am promis votul meu la alegeri.Va cer scuze public pentru modul telegrafic in care am numit problemele dv.

 34. panturu elena liliana spune

  probleme personale sunt atunci cand te certi cu sotul,cu amantul,cu sotia ,cu amanta,cu fiica ,cu fiul, cu mama,cu tata,mai vrei domnul dihor…cand iti sta inima ca sistemul iti omoara pacientii nu e ceva personal…te priveste si pe tine!

 35. un om care nu va iubeste dar va apreciaza efortul spune

  O initiativa de laudat. Domnule Iosub deja sunteti votat…luptati-va cu mafia ca intr-un final veti castiga…poti pierde o lupta,doua trei, dar ai sa castigi razboiul…speram in viata si nu post mortem. succes
  Restul netrebnicilor care sunt invidiosi sa comenteze la mami sau tati lor ca de acolo au supt si sug in continuare…lauda celor pe cont propriu ca janel iosub

 36. MIHAELA spune

  SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR??? Oricum, am inteles ca d-nul Janel Iosub va candida pentru Consiliul Local si ii urez mult succes alaturi de toti sustinatorii domniei sale.Daca va reusi(Doamne ajuta!), va fi un ghimpe in coastele mafiotilor din Piatra-Neamt si nu numai…Multa bafta si noroc!!!

 37. iosub janel spune

  PT.DL RUSU C-TIN :La baza solicitarii mele sta ca temei legea 544 privind accesul liber la informatii. Problema este venita de la anumiti ofiteri din cadrul SIPI, SRI, POLITIE SI PARCHET, care mai au mintea intrega si afland despre acest dosar creat la comanda, au tinut sa-mi precizeze acest aspect extrem de grav. Este foarte greu sa mai iau legatura cu aceste persoane de buna credinta, deoarece au fost interceptate si localizate alaturi de mine, iar amenintarile au fost pe masura. Multi au preferat sa se retraga, facand pasul inapoi, dar nu inainte de a ma pune in garda cu cei care au ordonat confectionarea acestui dosar, pt. simplul motiv ca am avut curajul sa trec in clar numele multor mafioti ai sistemului! Toti cei care au fost punctati in volumele mele au promis ca se vor razbuna. Pt. dihor, as dori sa precizez ca toate aceste aspecte, nu sunt doar problemele mele personale, iar de aceea a ajuns tara asta pe mainile banditilor pt. simplul fapt ca multi gandesc asa: Nu este treaba mea si nu ma intereseaza!! Sper sa nu se supere dihorul si sa dea o conotatie rautacioasa acestui raspuns, mai ales ca dupa cum scrie si abordeaza problemele este o persoana cu capacitati intelectuale si nu un trenchea benchea care scrie doar pt. a se afla in treba. Va salut respectuos pe toti cei care ma sustineti si mai credeti ca inca mai sunt si cetateni cu verticalitate si nu cu mentalitati de slugi.

 38. panturu elena liliana spune

  am omis sa spun ca in plangerile mele la politia buzau dar si la parchet mai multi politisti dar si procurori ,in urma emisiunii de la otv unde m am prezentat cu dl iosub au salutat faptul ca iesirea pe piata a celor doua carti despre mafia sistemului sanitar din neamt este o mare nenorocire pentru mafioti .cartea ramane,omul e trecator,va fi baza unor cercetari, nu azi,nu maine ,adevarul se va afla. sinuciderea politistului din buzau a adus dna ul pe capul sefilor,se vorbeste despre dosare tinute in sertare ascunse.in parchete politie,tribunale se lucreaza in paralel adica securistii si noii angajati.

 39. dihorul spune

  Un „clanson” lateral pentru distragerea atentiei. Gramada de gunoi de la salvare fumega dar cainii o supravegheaza cu camere de luat vederea. Problemele personale ale domnului Janel, continua, in rest ceata chimica.

 40. fany spune

  pentru cei ce nu stiu in august 1989 la institutul de perfectionare al ministerului de justitie de la bran, unde participau numai cei cu functii de conducere,s-a pus in discutie cum se va actiona in justitie daca regimul comunist cade.fiecare tribunal judetean a avut reprezentanti.de aceea dupa 1990 au aparut judecatori si procurori de care nimeni nu stia,dar au manifestat subordonare stricta a celor ce intrau in tribunal si judecatorie dupa orele 16.00asa ca janel nu are nici o sansa de castig fiindca cel ce va judeca este subordonat in casta fie de un judecator corupt sau ofiter sub acoperire.uitativa la jitaru care este cel mai vizibil judecator fara coloana nu conteaza ce spune legea ci ordinile primite.un pic i se arata pisica de la dna si intraba pe cine trebuie sa condamne.acum e mai sireata nu se baga ia direct ci pune argateii din sistem,dl. iosub stie prea bine ca nu are nici o sansa si totul e o provocare

 41. RUSU CONSTANTIN spune

  felicitari pentru demersul facut cu privire la solicitarea unui raspuns privind ascultarea telefoanelor tale.eu pot sa te asigur ca ti-au fost ascultate si iti sunt ascultate. nu stiu daca o hartie de la MAFIE iti este de folos intr-un fel sau altul.te rog foarte frumos sa-mi comunici tot la ,,comentarii” care sunt temeiurile legale in demersul tau. legea si art. de lege cu care ai motivat solicitarea . sanatate si succes ! rusu c-tin

 42. catalin spune

  E limpede ca domnul Janel Iosub este monitorizat dar trebuie sa fie atent nu atat la cei pe care i-a deranjat pentru ca si-a asumat riscurile ,ci mai ales de cei care vor profita de informatiile deconspirate de el.Vine anul electoral 2012, tradarile politice sunt la mare cinste,asa ca ATENTIE MARE…

 43. panturu elena liliana spune

  Am lucrat la ambulanta buzau de unde am fost data afara cu manusi,nu inainte sa raspund fata de o presupusa fapta penala inventata de 3 politisti,un ambulantier,managerul saj bz.cautandu-mi dreptatea,mi s-a dat nup.de abuzurile din ambulante(vezi si piatra neamt )stie si secretarul de stat.R.A (secretarul de stat)impreuna cu M.A.I emite ordin pentru buna functionare a sistemului saj ,insa el insusi il incalca.personal in 2009 am fost avertizata ca voi pati ca dl iosub daca in fisa de solicitare nu trec in loc de agresiune lovire.atrag atentia omului simplu ca aceste lucruri sunt foarte grave in cazul in care protocolul trebuie sa-si urmeze cursul.asa se lasa loc ca anumite persoane sa se imbogateasca dupa necazul celui care a chemat ambulanta.asa se fac bani,se face tracul de influienta sub ochii tuturor,la vedere.asa se dezvolta consumul de droguri prin raportarea gresita a diagnosticului.asa se formeaza solicitari pe banii omului simplu ca mai marii nostri sa-si transporte rudele la anumite spitale gratis.va intreb de cate ori nu amanati drumul la doctor cand va este rau doar ca nu aveti suficienti bani de analize?insa pilele vin cu ambulanta si fac analize gratis desi nu sunt urgente.si exemplele pot continua .tot ce spun se poate verifica simplu de R.A.Fata de acest articol,ascultarea telefonului dlui iosub ma gandesc ca parchetul prin purtatorul de cuvant ar trebui sa dea un comunicat de presa,dar si judecatoria.lupta pentru putere a politicianului imbraca tot felul de forme iar daca legea nu-i pune piedici acolo unde trebuie,fiara face acte contra interesului general.prin ascultarea telefonului s-au creat structuri organizate pt mentinerea puterii totalitar-comuniste.politia politica este opera factorului de decizie politica.din acest articol cetateanul trebuie sa aleaga daca vrea sa ramana in continuare injosit de liderii comunitatii sau prin vot sa-i schimbe.fac precizarea ca tot ce am scris aici am raportat la:d.n.a, s.r.i,am facut plangere secretarului de stat r.a.aceasta bataie de joc fata de semenii nostri trebuie sa se opreasca.

 44. cetatean_revoltat_apolitic spune

  Judecatoria Piatra Neamt este „PRIVATIZATA” POLITIC din mandatul lui JITARU MARIANA ….

  NU – fac acuze , detin si probe (am o hotarare judecatoreasca care contrazice munca celor de la 112 la fata locului).

  Despre argatul politic care patroneaza Judecatoria in prezent din urba lui „FALCA” – pot spune ca politia Rutirea a avut un dosar de ” prins pe drumurile publice cu numere provizori expirate „iar Judecatorul Politic Mormoie ” la incadrat la UCIDERE din Culpa ”

  Zilnic presedintele MORMOIE umbla cu actualul procuror TENTIUC .
  Sa NU mai spun ca am avut ocazia sa-l vad de cel putin 2 ori in barul „CAFE LATINO” si la masa cu MARIUS CRACIUN….asa ca NU este de mirare cum se face JUSTITIE la Neamt.

  Daca aveti curajul faceti o cerere oficiala la C.S.M. si intrebati cate actiuni disciplinare are MORMOIE si JITARU .
  Ce masuri s-au luat impotriva acestor 2 ?? Va spun tot eu – nici o masura (toate plangerele , actiunile disciplinare de la C.S.M. impotriva grupului infractional de la Judecatoria Piatra Neamt devin sursa de SPAGA pentru inspectorii care sunt pe aceasta raza.

  De ce NU faceti o investigatie sa vedeti XXDX ADMIN – Vom face

  Sa nu mai spun de cele 2 parchete care sunt in subordinea acetor judecatorii politici.

  La noi la NEAMT – de foarte mult timp se face XXXXXXXXXXXXX

  Foarte putinii magistrati sunt care mai respecta legea, pot fi numarati pe degete.

 45. popa gheorghe adrian spune

  „Janel Iosub a aruncat cu cacat in ventilator la judecatoria Piatra Neamt-condusa politic”…citand un vechi comentator „dihorul”.
  Nu trebuie sa ne uimeasca faptul ca Judecatoria este data in judecata, traim in acelasi stat corupt si mafiot, iar casta magistratilor care sunt „stat in stat” sunt partinitori cu cel care da mai mult. Lasand gluma deoparte, este destul de grav daca Judecatoria Piatra Neamt poate emite un raspuns atat de evaziv si fara fundamentare juridica. Este trist ca ne aflam in U.E., avand in vedere ca instanta emite hartii si suntem tratati de functionarii de LUX ai statului cu totala rea credinta, umilinta si sfidare. Tot ceea ce motivezi in baza CEDO este calcat in picioare si iti replica in sedinta publica ” sa va faca CEDO dreptate”. Cat priveste comunicarea facuta de senior Mormoe Catalin Morel este de tot „rasul” dar si de tot „plansul” cand stai si te gandesti ca emana tocmai de la seful Judecatoriei Piatra Neamt. Ce raspuns am putea primi de la portarul unui institutii sau de la femeia de serviciu care da cu mopul ori de la bodyguardul care pazeste o bariera, daca insusi presedintele Judecatoriei Piatra Neamt raspunde la o asemenea cerere prin copierea textului de lege fara motivarea acestuia. Ramane de vazut…Pana una alta, in cercurile juridico-informative in care va rotesc, se pare ca domnul Janel Iosub este monitorizat pas cu pas, fiind pericolul public nr. 1 pentru coruptii din Neamt.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXX CENZURAT ADMIN – slogan electoral

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate