Ionuț Moroșanu de la Parking, ciufulit de primarul PNL după ce a râvnit la alegerile interne din PMP

0

O succesiune de ”întâmplări întâmplătoare” au ciufulit imaginea directorului de la Parking, Ionuț Moroșanu, după ce acesta din calitatea de membru al PMP și-a depus candidatura la alegerile interne din PMP.

Coincidența a făcut ca după ce a vrut să candideze la funcția de șef în PMP să apară public suspiciuni asupra unui contract pe care o firma controlată de el l-ar avea cu Parking și, tot coincidență, un cetățean nemulțumit a contactat primarul la care s-a plâns că nu răspunde nimeni la telefon, iar primarul a mers și a făcut o scenă filmată, de tip ”Piedone reloaded” la Parking. Tot coincidență, cetățeanul nemulțumit este același care a lansat în spațiul public suspiciunea cu contractul lui Moroșanu, suspiciune pe care nu o contestăm, deoarece pare argumentată corect.

Dincolo de mâncătoria internă de la PMP, ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns cum domnul primar Andrei Carabelea a mers la Parking și a ocărât o femeie care chiar se vedea că muncea, nu își făcea unghiile, femeie cu un salariu de 1.700 lei, cu un copil mic acasă care în curând va rămâne fără loc de muncă în urma deciziei aceluiași primar de a internaliza administrarea parcărilor de reședință.

Cam penibile unele ieșiri ale primarului Carabelea care nu reușește încă să facă distincția între reclamație și strategie de manipulare. El încă e la nivelul care joacă table și reacționează impulsiv la ce vede pe zaruri. Poate îi spune cineva că există și șah. Poate așa reușește și el să privească câteva mutări în spate și să gândească câteva mutări în față.

Am susținut dintotdeauna desființarea Parking, ni se pare rezonabilă suspiciunea asupra contractelor Parking, suntem de acord cu faptul că ar trebui mai multe linii telefonice sau un robot telefonic la Parking. În acest articol doar ne amuzăm de cum s-au aliniat toate planetele și a fost ciufulit un PMP-ist obraznic care voia să candideze la o lupta internă din PMP.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate