Ionuţ Afloarei – campion la fotbal-tenis

0

Începând cu anul 2008, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ se poate mândri, în cadrul concursurilor Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România – A.S.P.R. –, cu o prezenţă constantă la ultimele etape ale Campionatului de fotbal-tenis „Cupa A.S.P.R.”. Plutonierul Ionuţ-Gheorghiţă Afloarei din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ a câştigat faza interjudeţeană a competiţiei în fiecare an, fie la jocul de simplu, fie pe echipe, în anul 2013, fapt ce i-a asigurat accesul în etapa finală, unde a obţinut de trei ori locul al treilea.
Firea sa modestă şi ambiţioasă îl face să se abţină de la comentariile despre rezultatele sale, spunând doar că se putea şi mai bine. Rugat fiind să compare acest sport cu activitatea de salvator, a afirmat:
Asemănările dintre tenis şi activitatea de salvator sunt rapiditatea cu care trebuie să iei decizii şi solicitarea fizică, dar marea diferenţă este constituită de faptul salvatorul se implică mai mult, pune mai mult suflet, până la urmă de activitatea unui salvator pot depinde vieţi omeneşti.
Anul acesta, faza interjudeţeană a Campionatului de fotbal-tenis fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ şi a inclus jocurile de simplu şi de dublu, reunind loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Neamţ, Iaşi, Bacău şi Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Colegii care a reprezentat unitatea noastră la jocul de dublu au obţinut locul al treilea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate