Ionel Arsene va fi votat și de PNL-iști din Neamț

3

”Nu am crezut vreodată că am să spun așa ceva dar la alegerile acestea voi vota Ionel Arsene numai să dispară Cozmanciuc” ne-a declarat un liberal autentic și cu vechime în PNL.

Este inimaginabil în ce hal au reușit cei din conducerea PNL să își ostilizeze proprii oameni. În Piatra-Neamț nu doar că vor vota mulți liberali cu PSD-ul pentru a-și sancționa propria conducere a partidului, dar sunt atât de dezamăgiți de ceea ce se întâmplă la PNL încât dacă maine ar fi alegeri interne cu vot secret și ar candida Ionel Arsene, acesta ar avea șanse reale să fie ales și președinte la PNL Piatra-Neamț nu doar la Consiliul Județean Neamț. Atât de scârbiți sunt unii liberali de faptul că la Piatra-Neamț ”s-a făcut blat” (din ceea ce spun ei) și s-a pus un candidat foarte slab.

Să transformi liberali autentici în agenți electorali ai PSD… asta numai PNL Neamț putea să reușească.

Iosub Robert

dolinex
3 Comentarii
  1. ROCA C-TIN FLORIN spune

    Eu zic sa ne alaturam cu totii echipei d-lui Ionel Arsene si Razvan Cuc ,daca vrem sa miscam inainte caruta Piatra-Neamt !Ambii au confirmat ca sunt capabili sa modernizeze Piatra-Neamt respectiv Judetul Neamt!Este echipa cea mai profesionista iar colaborarea dintre Primarie si CJ ar fi benefica pentru noi toti!Sa votam partidul Piatra-Neamt care este PSD care au dovedit ca vor si pot sa faca ca lucrurile sa se schimbe si la noi in bine!Iar cei care au pus in fruntea PNL Piatra-Neamt in cascada pe Norica Nicolai,Stavarache de la Bacau si acum Cozmanciuc de la Iasi sa culeaga roadele !

  2. Raducu spune

    Cat mai multi sa gandeasca ca dl. de la pnl. Fapte nu vorbe!

  3. Dl Scarbescu spune

    De asta merge totul” struna ” in tara asta.Sa nu vă închipuiți că politica se face în favoarea cetățeanului.Nu .Se face pentru interesul personal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate