Ionel Arsene: USL s-a ținut de cuvânt. Bugetul pentru 2014 este construit pentru a răspunde cât mai bine intereselor cetățeanului

9

Deputatul PSD Ionel Arsene a afirmat în cadrul declarației cu privire la bugetul realizat Ionel-Arsenede Guvernul USL pentru 2014, depusă la Camera Deputaţilor, că este primul buget care, după mulți ani, răspunde intereselor cetățeanului.
„Pentru prima dată după mulți ani, avem un buget care să răspundă cât mai bine intereselor cetățeanului. USL s-a ţinut de cuvânt, iar în noul buget se regăsesc măsuri pentru creşterea salariilor şi indexarea pensiilor cu inflația, lucruri care până la venirea la putere a actualei majorităţi nici nu erau luate în calcul”, susține Ionel Arsene.
Parlamentarul social-democrat a făcut referire și la măsurile privind investițiile stabilite de Executiv pentru anul următor: „Bugetul pentru 2014 este unul construit în vederea stimulării creșterii economice bazată pe investiții. Multe dintre criticile aduse de opoziție actualului buget au vizat banii alocați către investiții. Cetățenii trebuie să știe că adevărul este cu totul altul, iar suma alocată în bugetul pentru anul următor este cea mai mare alocată pentru investiții. Avem 40 miliarde pentru acestea, ceea ce reprezintă 6% din PIB. Demonstrăm prin această formă a bugetului că, fiind într-o perioadă dificilă, reuşim să ducem o politică economică al cărei principal obiectiv este creșterea și nu austeritatea”.
Deputatul Ionel Arsene a mai susținut că „de la preluarea guvernării, USL a realizat tranziția de la un model greșit al austerității, promovat de fosta putere, la unul de creștere echilibrată, care a asigurat repararea nedreptăților, a instituit disciplina bugetară și a dus la un echilibru între creșterea economică și echitatea socială. Cred că măsurile propuse pentru 2014 ne vor ajuta să continuăm îndeplinirea obligațiilor asumate în fața românilor. Nu trebuie să uităm de ce am primit voturile lor în 2012. Suntem aici pentru că oamenii au crezut în noi și în capacitatea noastră de a îndrepta răul care li s-a făcut și de a le aduce un trai mai bun”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Stefff spune

  Bravo domnule deputat! Sa o tineti tot asa, nemtenii au incredere in dumneavoastra!

 2. Mihai spune

  PDL-ul a taiat USL-ul vrea sa dea inapoi pensiile si salariile, Doamne ajuta!!! Tragem speranta.

 3. Marius spune

  Ideea e ca se incearca o metoda prin care sa avem si noi un trai mai bun, acum asteptam sa se puna in practica sa putem si noi votanti, contribuabilii sa incercam sa traim mai bine.

 4. legio spune

  Asta mananCA ca capra, numai varza, varza au facut tara ,varza au facut economia,varza au facut viata romanilor dar tot CA capra stau cu coada sus.

  1. feraru marcel spune

   Eu as adauga, ca cu toate ca ei stau cu coada in sus, morcovul ni l-au introdus noua. Mi se pare ca-i prima oara cand postezi un comentariu mai critic la adresa „salvatorilor natiei” fapt care mi se pare de nota 10. De-acum, sa asteptam laudatorii, uratorii sa-si spuna parerea. Manaaati, maaai….hai, hai. Am doua cosarci, pline cu gauri de covrig, special pt ei.

   ADMIN: Sunt aprobate toate comentariile in care nu se folosesc cuvinte injurioase. Nu e vina noastra ca tu nu stii unoeori sa spui civilizat ce ai de spus.
   Iar ca sa intelegi tu cum e treaba te anunt ca data viitoare cand mai insinuezi ca nu se aproba comentarii negative o sa consideram ca faci un atac rau voit la adresa noastra, a celor care te suportam cu stoicism si iti vom bana IPul sa nu mai poti comenta deloc.
   Deci zi ce vrei fara sa folosesti cuvinte injurioase si nu mai insinua lucruri neadevarate… hai sa pastram o limita…

   1. feraru marcel spune

    unde-am insinuat eu ?? Ori nu mai stiu eu ce-am scris? Un link ? Da’ sa fie recent.

 5. feraru marcel spune

  Mai vino seara pe la noooi, Ioneeele draga si ne mai spune-un minciunooooi, mai draaaga. K care nu te crede, e rau intentionat. Da’ chinezeste, cand te-apuci sa ne vorbesti ? Ciu-ciu, e usor de spus, iar Rumanii, deja s-au obisnuit cu ciuciu. Urmeaza, ni-k si o la-ie. Mult tzu-mim. Ni hao.

  1. feraru marcel spune

   ni hao ma? Asa, cic-ar fi corect, da’ eu nu mi-am permis sa adaug ma-ul ala la urma, ca zicea vr-unu’ ca-s de la pocreaca.

   1. feraru marcel spune

    Chinezii, pronunta ni hau, iar in Ardeal, s-ar spune : ni la el ce texte… Totul tine de cultura votantului si de zona geografica. Ni s-o terminat inspiratia, asa ca fac pauza.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate