Ionel Arsene somează conducerea Apa Serv: „Aștept demisia de onoare!”

1

Situația apei de la Roman este în continuare nerezolvată, deși s-au făcut promisiuni. Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, este profund nemulțumit de managementul prost al companiei Apa Serv care cauzează un disconfort uriaș locuitorilor din Roman și nu numai.

Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman!

În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii!

Deși și-au luat angajamente ferme inclusiv la întâlnirile pe care le-am convocat în teren, unde personal am vrut să vedem ce trebuie făcut concret pentru a nu se mai da apă raționalizat, deși le-am oferit tot sprijinul și am avut încredere în profesionalismul lor, trăiesc o mare dezamăgire de pe urma responsabililor de la Apa Serv!

Scuzele nu își au locul! Apa Serv are nevoie de o echipă managerială competentă!”, a declarat Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Privitor spune

    Someaza, someaza dar pretul la apa, pe sub masa, a crescut. Nici o explicatie cum cei de la APAVITAL, care iau apa din Neamt, au pretul pe mc mult mai mic decat la nemteni de sub munte si sub amenintarea lacurilor de acumulare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate