Ionel Arsene: Românii nu au nici un motiv să aibă încredere în cei care fug din calea responsabilității și nu vor lăsa nesancționat modelul de politician pe care îl promovează PNL

5

Deputatul PSD Ionel Arsene, în cadrul declarației depuse la Camera Deputaților, a făcut referire la reacția greșită a parlamentarilor care evită să fie alături de cei care i-au votat în momentele cele mai grele pentru aceștia.
Am aflat, recent, de la unul dintre colegii mei liberali din județul Teleorman, că un parlamentar ca domnul Crin Antonescu nu are ce să caute în colegiul său atunci când oamenii sunt afectați de inundații, din motive ce țin mai degrabă de strategia sa politică. Găsesc șocantă o astfel de gândire, iar cei care pot imagina o astfel de explicație nu au înțeles nimic din rolul de reprezentanți ai cetățenilor. Orice parlamentar este obligat să fie alături de cei care l-au ales, mai ales în momentele grele și trebuie să depună toate eforturile pentru sprijinirea lor”, susține Ionel Arsene.
Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „românii nu au nici un motiv să aibă încredere într-un politician care fuge din calea responsabilității la primul eveniment major care îi afectează pe cei care l-au ales. Cu atât mai mult cu cât politicianul respectiv își dorește să fie șeful statului. Cum să fii președintele unei țări când nu poți nici măcar să fii alături de cetățenii din colegiul tău, care te-au votat pentru Parlament, într-un moment foarte greu pentru ei? Dacă nu poți ajuta câteva mii de oameni, cum să ai pretenția de a deveni răspunzător pentru soarta atâtor milioane de români? Acestea sunt întrebările la care Crin Antonescu este dator să răspundă”.
Deputatul Ionel Arsene a făcut referire și la reacția Guvernului față de situația de criză: „Eu și cetățenii din județul Neamț regretăm profund evenimentele prin care trec în această perioadă cei aflați în zonele afectate de inundații. Salut reacția conducerii Guvernului în acest context. După vizita premierului Victor Ponta și a vicepremierului Liviu Dragnea, sunt convins că Guvernul va dispune cât mai repede măsurile necesare pentru a le ușura situația și a repara pagubele pe care le-au suferit”.
Sunt sigur că românii nu vor lăsa nesancționat la scrutinul care se apropie modelul de politician pe care îl promovează PNL. Politicianul care merge în colegiu doar în campanie și care se ascunde când cei care l-au votat sunt năpăstuiți de calamități va fi pedepsit de români prin cel mai bun mijloc pe care îl au la îndemână. Votul! În cabina de vot românii vor avea ocazia să le arate celor care i-au jignit cu meschinăria lor că modul lor de comportament este inacceptabil. Politica nu înseamnă atacuri și lipsa asumării, ci să fii lângă oameni atunci când au nevoie și să încerci să le schimbi viețile în bine și să le aduci un trai mai bun”, a mai precizat deputatul PSD.

5 Comentarii
 1. legio spune

  Daca mai indrazneste amploiatul asta cu numele Arsene sa ma agreseze cu tot felul de epistole,promit ca il voi da in judecata. Eu nu-l cunosc si nici nu vreau sa-l cunosc, el nu ma cunoaste si nici nu mi-ar face placere cunostinta lui, in sfera mea de cunostinte nu au loc oportunisti si atunci de unde atata ,,dragoste” ptr mine din partea individului?

  ADMIN: Tu nu ai curajul sa te semnezi cu numele tau si zici ca dai in judecata un parlamentar ?

  1. feraru marcel spune

   Un prieten de-a meu avea o vorba : Om ca asta n-o fost in casa mea, da’ nici n-am nevoie sa vie.

  2. legio spune

   Cumva parlamentarii Romaniei sant dumnezei?

 2. feraru marcel spune

  Domnule deputat, oricat imi displac mie Liberalii, dac-ar fi sa aleg astazi intre voi si ei, cu siguranta ca i-as vota, mai ales ca-mi place ca v-au lasat desculti, numai in coltuni. O tara intreaga rade de cei doi boiernasi plimbati cu barca deasupra unei balti care n-avea nici 30 cm. Ciocoism de colectie. Hai zau, Lasa-ne !

 3. benjamin spune

  am primt o felicitare de la dl deputat, dar fara sosete in picioare. asta da schimbare de atitudine! 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate