Ionel Arsene, prezent la lucrările de pe DN 15, spre Bacău, zona Săvinești – Costișa

1

Lucrările de modernizare a drumului care leagă localitățile Săvinești (km. 325+650) și Costișa (km. 345+100), la limita cu orașul Buhuși, sunt în plină desfășurare. Astăzi s-a turnat primul strat bituminos executat la rece, cu scopul de a crește impermeabilizarea și rugozitatea îmbrăcăminții asfaltice.

Am fost să văd cum se derulează proiectul, având în vedere că acest tronson este extrem de important pentru participanții la trafic. Modernizarea infrastructurii rutiere este una dintre prioritățile mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț! Urmăresc cu maxim interes respectarea termenelor de execuție a lucrărilor și calitatea execuțiilor! Vreau ca în Neamț să nu mai existe probleme pe drumuri, iar județul să fie atractiv pentru turiști și pentru toți cei care vor să desfășoare afaceri în zona noastră.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Poate le spune sa faca si marcajele…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate