Ionel Arsene, prezent la inaugurarea primei case de tip familial din județul Neamț

0

Marți, 21 mai, a fost inaugurată prima casa de tip familial pentru copiii aflați în grija DGASPC Neamț. Este prima de acest tip din Piatra-Neamț, dar și din județ.

Construcția casei de tip familial „Felicia” a fost demarată în anul 2018, în contextul parteneriatului strategic dintre Hope and Homes for Children și compania Kaufland România. Consiliul Județean Neamț a pus la dispoziție terenul și utilitățile.

Casa de tip familial „Felicia”, este prima dintre cele trei case de tip familial dezvoltate de Fundație și Kaufland România în cadrul procesului de închidere a Centrului de Plasament „Elena Doamna” din Piatra-Neamț. Astfel, 12 copii din acest centru s-au mutat în casă la finalul lunii aprilie.

La inaugurare a participat și Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Am inaugurat astăzi una dintre casele pe care Kaufland România și Fundația Hope and Homes le construiește pentru copiii din Centrul de Plasament „Elena Doamna”. Vreau să le mulțumesc și să-i felicit pentru sprijinul oferit acestor copii. Cred că, ușor, o să reușim să scoatem din toate centrele DGASPC-ului acești copii și să îi ducem în locuințe în care să se simtă protejați. Sunt sigur că împreună vom reuși să dezvoltăm proiecte foarte bune pentru toti cei aflați în nevoie.”, a declarat Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate