Ionel Arsene – „Gândire liberală: elevii ținuți departe de școli, părinții chemați la urne!”

2

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, afirmă că guvernanții României gândesc mai haotic decât ai oricărei țări, ca și cum nu toate s-ar lupta cu pandemia.

„În vreme ce în mai toate statele, elevii sunt lăsați să studieze în sălile de clasă, pentru că o societate fără oameni învățați este total compromisă, în România, școlile sunt închise. Din păcate, copiii noștri sunt victime ale unor politicieni incapabili de a gestiona situația privind pandemia. Din martie anul trecut, în țară nu se mai face carte cum ar trebui și nici nu se întrevăd soluții pentru salvarea sistemului educațional, deoarece peneliștii au cu totul alte preocupări decât să se gândească la ce e potrivit să facă pentru redeschiderea școlilor. Le e simplu să le țină încuiate, pentru a scăpa de răspundere.
Nedrept este că le vor deschide pentru alegerile din 6 decembrie, ca să organizeze secțiile de votare în incinta lor.

Cât dispreț pot avea acești guvernanți față de români, cât de străini sunt de realitate? Pentru alegerile pe care și le doresc cu ardoare pentru că se tem să nu piardă puterea dacă ar accepta amânarea lor, nu văd că pun oamenii în pericol! Dar pentru a ne fi educați copiii în sălile de clasă, se opun cu vehemență.

Rușine să vă fie, peneliștilor! Sunteți responsabili de soarta a milioane de români. E prea mare pălăria aceasta pentru voi!”, a declarat Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Cristian spune

    Asa este, PNL-istii sunt niste aroganti si incompetenti! Isi doresc cu orice pret sa obtina puterea totala. Nu le vom permite, vom iesi la vot si-i vom sanctiona!

  2. Vizitiu Aurica spune

    Ce solutie ar fi propus PSD pentru aceasta perioada?Spuneti-o repede,poate se inspira si celelalte tari din UE si de ce nu,America.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate