Ionel Arsene: Este foarte important pentru strategia de dezvoltare a județului Neamț parteneriatul cu ministerele Dezvoltării Regionale și Transporturilor Investițiile publice sunt un mijloc foarte bun pentru a crea locuri de muncă

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației depuse la Camera Deputaților, a făcut referire la strategia de dezvoltare a județului Neamț și proiectele de infrastructură care au un rol major în cadrul acesteia.
„Sunt mândru de faptul că eu și colegii mei ne-am ținut de cuvânt în privința autostrăzii Ungheni – Iași – Tg. Mureș. Ministerul Transporturilor a demarat, recent, procedurile pentru atribuirea contractelor de revizuire a studiilor de fezabilitate aferente proiectării autostrăzii. Două dintre cele trei tronsoane ale acesteia au ca punct de legătură orașul Târgu Neamț. Investițiile publice sunt un foarte bun mijloc pentru a crea în județul nostru locuri de muncă și pentru a ajuta agenții economici să contribuie la creșterea economiei locale”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președinte al PSD Neamț.
Parlamentarul social-democrat s-a referit și la investițiile realizate prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
“Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a alocat aproximativ 23 de milioane de lei pentru proiecte de investiții în infrastructura rutieră și rețele de apă și canal în județul Neamț, aflate în desfășurare sau care vor fi inițiate în perioada următoare”, a arătat Ionel Arsene.
“Este foarte important pentru strategia de dezvoltare a județului Neamț parteneriatul cu ministerele Dezvoltării Regionale și Transporturilor. Le mulțumesc vicepremierului Liviu Dragnea și ministrului Dan Șova că instituțiile pe care le conduc au înțeles nevoile de dezvoltare ale județului nostru și sprijină eforturile noastre în acest sens. Așa cum am arătat și anterior, ca vicepreședinte al Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, voi sprijini proiectele de infrastructură din județul Neamț și voi continua să aduc în atenția instituțiilor abilitate și alte investiții necesare județului”, a mai precizat deputatul PSD.

telegram ziar piatra neamt
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate