Ionel Arsene, emoții în deschiderea anului școlar de la „Ștefan cel Mare” Tîrgu Neamț, liceul pe care și el l-a absolvit

0

Astăzi, 11 septembrie, Ionel Arsene- președinte al Consiliului Județean Neamț a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la prestigiosul Colegiu Național „Ștefan cel Mare” (CNSM) Târgu Neamț. De altfel, este instituția de învățământ unde acesta a studiat ciclul liceal, în perioada 1986- 1990.

„Dragi elevi, distinși profesori, stimați părinți, sunt onorat să fiu astăzi alături de dumneavostră la deschiderea anului școlar. Mă încearcă emoții, pentru că, atunci când veneam aici, mă gândeam că fix acum 31 de ani pășeam pe porțile acestui liceu. Și eu am absolvit acest prestigios liceu din Târgu Neamț, acum 27 de ani. Sunt mândru că sunt absolvent al acestui liceu. Dintre foștii mei profesori, o zăresc pe doamna prof. Căpitanu, pe care o salut. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce face!

Vouă, dragi elevi, vă spun să aveți un an școlar bun! Trebuie să vă stabiliți ținte, vise și să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți! Dacă îți propui ceva, totul este posibil!

Aveți în mine, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, un sprijin ori de câteva ori va fi nevoie. Voi sprijini toate școlile, împreună cu Primăria. Chiar s-au făcut lucruri bune în școlile din Târgu Neamț și îl felicit pe această cale pe domnul primar Daniel Harpa.

Domnule general Stan, vă rog să sprijiniți acest liceu, pentru că merită! Are profesori foarte buni, profesori care au dus numele liceului în top.

Părinților le transmit că ușa cabinetului meu este mereu deschisă. Eu sunt astăzi în scaunul de președinte al C.J. Neamț și datorită dumneavoastră.

Vă urez un an nou școlar bun și să ne ajute Dumnezeu să ne întâlnim și la anul, la fel de plini de speranță aici, la Târgu Neamț!”, a transmis presedintele C.J. Neamt.

După momentul festiv desfășurat în curtea colegiului, Ionel Arsene a dorit să meargă în clasa unde a învățat. S-a așezat în a treia bancă pe rândul din mijloc, locul pe care l-a ocupat pe parcursul celor patru ani de liceu. Era singurul loc rămas liber. A vorbit cu elevii uimiți de vizita neprevăzută, a admirat stejarul secular din curtea CNSM și s-a întors cu gândul la vremurile când era un simplu licean. Am spune c-a avut un început de zi promițător, astăzi fiind și ziua sa de naștere.

De la Colegiul Național „Ștefan cel Mare’, președintele Consiliului Județean Neamț s-a îndreptat spre Colegiul Tehnic „Ion Creangă”. Printre celelalte oficialități și autoritățile prezente la poalele Cetății Neamț la festivitățile de deschidere a noului an școlar s-au numărat și inspectorul școlar general Viorel Stan, primarul Daniel Harpa, prof Elena Preda- inspector școlar, agentul șef Petrică Atomei din partea Poliției Române ș.a.

Andreea Trăsnea

sursa: ZiarTarguNeamt.RO

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate