Ionel Arsene dovedește că își merită titlul de cel mai bun președinte pe care l-a avut Consiliul Județean Neamț vreodată

3

Depășind discuțiile despre problemele penale pe care le are Ionel Arsene, ca de altfel 90% din politicienii aflați în poziții cheie, analizând strict cifrele, putem concluziona de departe că Ionel Arsene este cel mai eficient președinte pe care l-a avut Consiliul Județean.

Pentru că hashtag-iștii stau la pândă gata gata să își pună izmenele în cap de fiecare dată când vorbim ceva legat de PSD, vom ignora cu totul proiectele aprobate, finanțate dar neîncepute aduse în Neamț de când  Ionel Arsene este președinte al CJ Neamț.

De departe investițiile începute și în derulare ce au loc la spitalul din Piatra-Neamț sunt cele mai mari făcute vreodată de la construcția spitalului din Piatra-Neamț și până în prezent.

De departe investițiile în infrastructură, și ne referim doar la cele demarate și care se află în desfășurare, sunt vizibile pentru orice om care circulă cu mașina prin Neamț și gândiți-vă că ce vedem acum este cam 5% din ce s-a aprobat pentru Neamț.

Pe linie de învățământ au mai reabilitat școli și cei de pe vremea PDL-ului, dar acum am început să vedem grădinițe făcute de la zero și școli la care nu s-a făcut nimic de 20 de ani intrate în reabilitare, lucruri pe care iarăși le poate vedea oricine doar trecând cu mașina prin comunele nemțene.

Chiar și la capitolul distracție, de când e Ionel Arsene la CJ Neamț, această instituție a reușit să facă mai multe evenimente de nivel cel puțin județean de care să se bucure toată lumea și care să facă să se audă de Neamț în România.

Desigur că nimic nu este perfect și totul este perfectibil, desigur că au fost, sunt și vor fi voci care să ne vorbească de șmecheriile făcute la Consiliul Județean, de oameni incompetenți numiți pe funcții, de cât de anchetat de DNA este Ionel Arsene, de cât de mult minte PSD și câte și mai câte. Poate o parte din ele sunt și adevărate, dar noi, în acest articol, vorbim strict de ce s-a făcut bun pentru județul Neamț și vorbim cu cifre care nu pot fi contrazise. De când este Ionel Arsene președinte al CJ la Neamț au venit cei mai mulți bani pe proiecte guvernamentale, adică de la bugetul statului, PUNCT. Așadar, statistic vorbind, doar cu cifre, județul Neamț cunoaște acum cele mai mari investiții de la revoluție încoace.

I.R.

3 Comentarii
 1. Stefan spune

  La spital nu e pornita nicio investie noua!De acord ca s-au adus ceva bani, dar cam putin…Despre drumuri si scoli, mai bine sa nu vorbim…Sunt si multe „investitii” inutile in scoli care nu mai au elevi si , la fel asfaltari in zone fara perspectiva…

 2. constantin spune

  Adaugati la infrastructura podul de la Preluca-Pangarati,drumul national P.Neamt-Vatra Dornei si axialul de la Durau.

  1. Vasile spune

   Ati uitat de construirea autostrăzii piatra neamt_izvoare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate