Ion Creangă, sărbătorit la 185 de ani de la naștere, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț îl sărbătorește pe Ion Creangă la 185 de ani de la naștere, marți, 1 martie 2022.

Astfel, utilizatorii vor fi întâmpinați în Spațiul expozițional de la parterul Corpului A cu o expoziție de carte din opera marelui scriitor humuleștean.

Sub genericul „Ion Creangă, 185 de la naștere“, în Sala Info-Club 2, de la ora 17:00, va avea loc o evocare cu următoarele teme: „Cărți din biblioteca lui Ion Creangă aflate în colecțiile speciale ale Bibliotecii Județene «G.T. Kirileanu» Neamț“, în prezentarea Cristinei Elena Catana, bibliotecar; „Destinul muzeal al Casei memoriale Ion Creangă de la Humulești“, în prezentarea lui Mihael Balint, redactor; și „Creangă și Creanga de aur“  de Vasile Lovinescu, în prezentarea lui Dan Iacob, bibliotecar.

Totodată, biblioteca oferă un important număr de cărți în format digital pe site-ul ei internet, http://www.bibgtkneamt.ro/, în meniul „Biblioteca digitală“, secțiunea „Ion Creangă (autorul)“.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate