Investirea oficiala a lui Cristian Petrovici la Spitalul Judetean Neamt

1

Pe 20 decembrie, la ora 12.00 a avut loc o intalnire la Spitalul Judetean Neamt la care au participat cadrele medicale, reprezentanti ai Consiliului Judetean, presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, Valerică Frăţilă si alte oficialitati. Scopul intalnirii a fost confirmarea transferului de management al Spitalului Judetean Neamt de la fostul manager, Silvia Rosescu catre noul manager ales prin concurs, Cristian Petrovici.

Acesta a mai detinut functia de director al Spitalului Judetean Neamt in perioada 2002-2005. Presedintele CJ Neamt, Vasile Pruteanu a asigurat conducerea Spitalului Judetean Neamt de sprijinul neconditionat al Consiliului Judetean, afirmand ca in viitorul apropiat, in perioada 2011-2012 se vor observa schimbari vizibile in bine la nivelul confortului si dotarilor din cadrul spitalului. Se anunta schimbari benefice in toate sectiile spitalului, inclusive fondarea unui nou bloc operator, proiect realizabil in urma primirii unor fonduri de 500.000 de euro din partea unui partener al CJ Neamt. Fostul manager, Silvia Rosescu, a preluat conducerea spitalului intr-o perioada in care SJ Neamt avea datorii de peste 21 de miliarde, iar in prezent Spitalul Judetean se poate lauda cu zero datorii. Vom urmari indeaproape ceea ce se va intampla la Spitalul Judetean Neamt si speram ca initiative autoritatilor sa dea roade cat mai curand.


M.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Samael The Cross spune

    Care 0 (zero) datorii? Rosescu habar n-are pe ce lume traieste… Ea a preluat cu peste 200 miliarde lei vechi datorii si pe realizarile lui Lazar a platit cam 100 de miliarde, dupa care a mai facut si ea ceva datorii. Pun pariu ca acum spitalul e intr-un mare rahat… doar ca respectiva nu stie sa citeasca si sa interpreteze o situatie economica si abereaza aiurea. Sa-l intrebati pe noul manager care sunt datoriile si mai vorbim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate