Invazie de sobolani in Sudul Angliei

0

ratLocuitorii din anumite regiuni ale Marii Britanii se confrunta cu o situatie fara precedent: invazia unor sobolani mutanti.

Ce este cel mai inspaimantator in privinta rozatoarelor este faptul ca sunt imuni la otravuri.

„Otravurile cumparate din magazinele specializate, precum si acelea folosite de serviciile de deratizare, nu sunt eficiente impotriva acestora”, a afirmat Dougie Clarke, de la Universitatea din Huddersfield, care a mai adaugat ca „(sobolanii, n.r.) poarta o multime de boli. De asemenea, rod cablurile electrice”.

Englezii din Sussex, Eastbourne, Hastings, Battle si East Grinstead, in sudul Angliei, sunt de-a dreptul terorizati, mai ales ca exista teama ca animalele de companie ar putea muri daca sunt muscate de noile specii de sobolani, din cauza cantitatii mari de otrava din organismul acestora.

Sobolanii, care au dezvoltat o gena imuna la toxine, sunt rezistenti la otrava, iar serviciile de deratizare considera ca este nevoie de o noua generatie de otravuri capabila sa ii distruga.

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate