Intunericul se aduna deasupra orasului

1

Din cele mai vechi timpuri, omul a fost eclipsat de intrebari la care nu putea da raspunsuri. Multe dintre aceste intrebari existentiale se refera la taina inmormantarii si la fenomenele ce se intampla odata cu disparitia vietii fizice. Desigur, raspunsurile au fost intodeauna influentate subiectiv de gandirea umana, imbracand explicatii stiintifice sau ezoterice, explicatii pe care nu le vom combate sau sustine noi, fiind alegerea fiecarui om sa judece singur si sa traiasca dupa propriile reguli si simtiri religioase, subiective sau obiective.

Indiferent de forma pe care o imbraca viata de dupa moarte, perpetuarea sufletului este recunoscuta atat de ateii stiintei, cat si de credinciosi. Daca pentru unii se cheama rai sau iad, pentru altii se cheama o noua viata, pentru fizicieni se numeste planul astral si asa mai departe, dar cu totii recunosc mai direct sau mai voalat paradigma vietii de dupa moarte.

Iata ca in Piatra Neamt nicio lege, nici macar cele morale, nu produce efecte. Pentru semizeii din conducerea urbei nu conteaza nici ce zic crestinii, nici ce zic musulmanii, nici ce zic budistii si nici macar teoria lui Einstein despre planurile astrale, nimic. Totul este negat, iar baza progresului nemtean sta doar in unica teorie anihilatoare a Martorilor lui Iehova, care sunt singurii care spun ca după moartea în trup sufletul încetează să mai existe.

Citeste mai departe…

Daca pentru deshumarea unui om oarecare este nevoie de o multitudine de acte, iata ca pentru deshumarea trupurilor de la Curtea Domneasca este nevoie doar de un excavator, cateva lopeti si o grupa de arheologi. Cu certitudine autoritatile nu si-ar fi permis niciodata sa deshumeze un rand de morminte din cimitirul Borzogheanu ca sa mareasca strada, pentru ca ar fi avut mari probleme cu familiile celor inmormantati acolo, dar in cazul Curtii Domnesti se pare ca nici Stefan Cel Mare si nicio rubedenie a acestuia nu vor depune plangere, deci legea in privinta deshumarilor se aplica doar pentru cei morti in acest secol, restul nefiind protejati nici macar de bunul simt al contemporanilor.
Suntem tentati sa intrebam ce s-a intamplat cu artefactele gasite de muncitori pe vremea cand nu era niciun gard in jurul santierului, oasele stateau in ploaie si niciun picior de muzeograf nu calcase prin zona. Suntem tentati sa intrebam de ce am surprins noi, si in fotografii, si in filme, cum, in cursul zilei, cativa arheologi mimau ca descopera morminte, iar seara, dupa ora 17, cand nu mai era nimeni, se intra cu excavatorul? Si ar mai fi cateva intrebari pe care am fi tentati sa le punem, dar nu o vom face.
Suntem total dezamagiti de slaba calitate umana a celor care sunt raspunzatori de aceste lucrari, deoarece au explicat frumos cum dezgroapa mortii cu pensula, dar saracii penibili nu au avut curajul sa spun adevarul pe care suntem siguri ca oricine l-ar fi inteles. Adevarul este ca acea zona era plina de copaci si nu ar fi existat nicio posibilitate fiabila sa se descongestioneze teritoriul vizat fara sa se altereze ireparabil minimum 30% dintre morminte.
Nu prea stim ce o sa faca domnii nostri care au aprobat forarea si turnarea de beton daca in continuarea lucrarilor se vor gasi oseminte sau alte artefacte, ceea ce ar insemna ca au aprobat forarea in plin cimitir printre oasele cadavrelor. Sincer, nu stim cum vor explica acest lucru.


Raul este deja facut, proiectul este deja compromis si va trebui regandit, dar cei care aproba si fac aceste lucruri ar trebui sa ia aminte la cele ce urmeaza.
Din cele mai vechi timpuri, profanarea sub orice motiv a unui cimitir era pedepsita in mod divin. In toate culturile, incepand cu cea pagana si pana la cea mormona, deranjarea mortilor aduce nenorociri. Absolut toate civilizatiile de pe pamant, incepand cu egiptenii si terminand cu grecii, au transmis din generatie in generatie povesti despre blestemele ce se abat asupra celor care deranjeaza mortii. In toate culturile, incepand cu cele dinainte de romani si terminand cu cele mai fantasmagorice filme cu nemuritorul, absolut toate ideile conchid spre paradigma Pamantului Sfant unde se odihnesc cei morti. Absolut oricum si pe orice parte religioasa, sociala sau culturala ar fi intoarse pildele, rezultatul este pedepsirea in plan supranatural, karmic a celui care deranjeaza mortii.

Ce curaj fanatic sau prostesc trebuie sa ai ca sa ignori toate aceste lucruri si sa nu te temi macar 1% de memoria colectiva?

Dar pentru a nu fi acuzabili de subiectivism sau de superstitii populare, sa vedem explicatia stiintifica bazata pe fizica cuantica care sa ne indice, conform  teoriilor lui Albert Einstein  sau Nicola Tesla, parerea pur stiintifica despre profanarea unor morminte.
Dezgroparea unui om duce la o interactiune de campuri energetice (popular numita bantuire). Aceste campuri pot fi pozitive sau negative si efectele depind de campul energetic protector al persoanei care executa deshumarea. Expertii de la Centrul de Informatii si Tehnologia Undelor din Moscova au pus la punct o metoda prin care se inregistreaza si se masoara campul protector al unei persoane. Mai concret, cand un corp se deplaseaza, „fantoma insotitoare”, respectiv campul protector, ramane in acea pozitie o anumita perioada de timp, reproducand cateva minute intreaga caracteristica energetica a unei persoane.


Atunci cand persoana poseda campuri de energie foarte puternice, „fantoma” energetica a acestora persista saptamani, luni, uneori ani intregi sau sute de ani, daca nu se actioneaza cu factori externi, care sa distruga campul „Fantomele” energetice.

Cand este vorba despre o persoana perfect sanatoasa, campul rezista de la 10 secunde pana la 1 minut. Daca „fantoma” unei persoane nu este inregistrata de aparate, sau daca valoarea acesteia se apropie de 0, boala de care sufera nu mai poate fi vindecata, deoarece functiile vitale ale organismului au fost distruse odata cu disparitia invelisului electromagnetic protector.

Pe baza acestor interactiuni energetic, un grup de 4 ofiteri ai Institutului Rochet au dezvoltat cercetarile in domeniul radiatiei corpului omenesc. Lt.-col. Valeri Khokkanen, care a absolvit Academia Aeronautica Mozhaisky, directorul Centrului de Cercetari si Informatii privind Tehnologia Undelor din Moscova, a condus lucrarile ce s-au soldat cu rezultate remarcabile. S-a obtinut un aparat ce s-a dovedit a fi o arma teribila, capabila sa influenteze si sa controleze o persoana de la o distanta nedefinita. Acest aparat emite semnale in banda de frecventa microscopica, cu o viteza ce depaseste de sute de ori viteza luminii, iar dupa actuala teorie, la viteza prezentata, nu poate fi vorba decat de manifestari mult intarzietoare, ori ale undelor portante,de fotoni, tahionice emise pe manifestarea retelei fundamentale prin accelerarea proceselor in sensul invers evolutiei materiale, prin energii de sporire a vibratiei fundamentale, cel mai posibil, energii magnetice, ori ale undelor portante tahionice, ce pot fi denumite si unde efectoare „materiale”. In „astral”, undele portante tahionice, in aceste cazuri „fara corpuscul”, pot constitui o componenta pentru interactionare organica, de interactionare a emisiilor formatiunilor biostructurale, atat in faza materiala, cat si in „astral”; in functie de compatibilitate si nivelul energetic atins, si in „astral” se pot porta fotoni, dar, bineinteles, numai cu fronturi energetice „ – ”.

Toata viata umana sta sub semnul transferurilor energetice, modul in care gandim se manifesta prin impulsuri electrice de sarcina joasa, sistemele vegetative sunt comandate energetic, omul insusi este o uzina vie care sintetizeaza nu numai alimente, ci si energiile din jur. Odata decedat, un om disipa energiile pozitive si ramane in mod inert cu un minus de energie, iar la contactul cu alte organisme vii, conform legilor elementare ale fizicii, se ajunge la un transfer de energie dinspre persoana incarcata energetic spre entitatea sau corpul descarcat energetic. Oamenii care devin victimele unui asemenea “furt energetic” incep sa aiba tulburari ale sistemului nervos vegetativ ceea ce duce de regula la boli incurabile.

Subconstientul uman are mecanisme de autoaparare energetica, ceea ce numim popular stare de nevinovatie. Plastic spus, daca un om plateste un alt om, care la randul sau pune pe un altul sa faca rau unei fiinte vii, descarcarile energetice vor fi suferite de cel care poarta vina in subconstientul sau, ceilalti subiecti reflectand inconstient agresiunea.

Dupa parerea prof.dr.E. H. Huten (Universitatea Londra) rezulta ca ne aflam intr-un univers dinamic, in care campurile de forte determina relatiile spatio-temporale intre evenimente, entitati si campuri energetice ce se extind in tot Universul.

Oamenii au observat aceste fenomene fizice din cele mai vechi timpuri, motiv pentru care instinctul evolutiv a dus la ingroparea cadavrelor. In spijinul acestor teorii stiintifice vin toate legendele oamenirii ce fac referire la schimburile energetice intre entitati trecute si prezente, carora oamenii le-au dat diferite interpretari de genul: “Blestemul mormantului lui Tutankhamon“ sau “Fantoma din castelul Tantallon“.
Toate obiceiurile oamenilor au explicatii stiintifice, iar daca omul de la inceputuri si pana acum a ingropat mortii si a respectat locul unde se odihnesc acestia sau a apelat la metode distructive, cum ar fi incendierea,  aruncarea in mare, etc., nu a facut acest lucru fara motiv. Si aici parerile sunt impartite, unii oameni de stiinta asimiland traditia inmormantarii cu apararea impotriva contaminarii fiintelor vii cu tot felul de microbi anaerobi dezvoltati in urma procesului de putrefactie. Aceasta teorie este combatuta din start de faptul ca doar corpurile umane au fost ingropate sau distruse, iar cand au fost datate primele obiceiuri de acest gen nu se putea vorbi nici de o minima cultura sanitara.
Concluzia este una singura. Ignoranta fata de entitatile care au trait si murit pe aceste meleaguri, indiferent cum este tratata aceasta ignoranta: religios, ezoteric sau stiintific, nu duce decat la evenimente total neplacute.

Nota redactiei: Va sfatuim sa nu trageti nicio concluzie din acest articol, deoarece sunt pareri culese din diverse medii umane mai mult sau mai putin subiective, dar nu este rau, ca o lectie de viata si de karma, sa urmariti in viitorii ani viata celor care se fac vinovati de lucrarile de la Curtea Domneasca si sa concluzionati singuri daca este vreo farama de adevar in acest articol sau daca a fost doar o insiruire de superstitii si fantasmagorii.

 

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. jaXXX spune

    ….plm…nu treg nici o concluzie …ok.
    dar tie GHICI ti-as trage una la ureche.cum plm ca sa citesc un articol trebuie sa ma inregistrez.da evre-un secret stirea asta?

    ADMIN : Inscrierea este total gratuita. Este normal ca sa evoluam si sa implementam sisteme de informare dedicate cititorilor fideli . Acesta este primul pas catre un sistem cu abonament .
    Dar momentan dorim ca cititorii fideli sa poata primi mai mult decat cei ocazionali . Nu stim daca acest sistem se va dovedi a fi fiabil , momentan este in testare .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate