Intuneric total

2

Cum era de asteptat in Piatra Neamt in anul 2011 , meseriasii nu au reusit sa remedieze problemele create de stalpul cazut dimineata asa ca tot centrul orasului a ramas fara iluminat public .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    Daca japonezii dupa tzunami au construit autostrada in 4 zile, aceasta fiind similara cu terenul de dupa pietricica iar noi nu suntem in stare sa punem 3 cabluri si 2 stalpi in 12 ore, oare cat timp ne trebuie pentru a construi o autostrada de cativa km? Un secol, doua? Nu cred ca vom afla prea curand

  2. florin spune

    iar l-au lasat pe dorel pe strada. ia vedeti poate se recalifica dorel ca designer web recunoscut de ministerul muncii =))

    *nu e o gluma cu adresa la cineva anume, ci o gluma despre realitatile din tara asta. cursul asociatiei future mi se pare super ok ca si durata, spre deosebire de alte cursuri unde se promite diploma de web-designer in 4 zile (aprox 20 de ore). deci toti dorel-ii sa apeleze la cursuri de recalificare =))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate