Întreținere la o garsonieră ANL Piatra-Neamț – 800 de lei pe lună

1

Deoarece primăria Piatra-Neamț a administrat prost locuințele și au permis la unii să se pună centrale și alții au fost lăsați pe încălzirea comună de bloc, unii chiriași din garsonierele ANL s-au trezit că au de plătit pe lângă chirie și o întreținere lunară de aproximativ 800 de lei. Deci, unii oameni care locuiesc în garsoniere ANL din Piatra-Neamț plătesc acum aproximativ 800 de lei la întreținere, 200 lei chirie și le mai vine și factura de curent care le pune capac la bugetul familiei. Iar dacă întreținerea de 800 lei ar fi problema cea mai gravă ar fi bine, dar această întreținere de 800 lei e cu prețurile vechi la energie și gaz. Când vor veni noile prețuri s-ar putea să vorbească singuri unii chiriași din Piatra-Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Chiriasul spune

    Dl. Robert – Din 2016 ( dupăia acel miting ) , am tot spus și spun ca suntem TALHARITI în stil MAFIOT cum sa dovedi acum și cu facturile de la e.on .
    În baza a 3 expertize tehnice contabile am sa ma constitui parte civila intr-un dosar penal împotriva GRUPULUI de CRIMA ORGANIZATA de la Locativ și Primărie care ne TALHARESC lunar din 2016 ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate