Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct pe terasa Shopping City Piatra-Neamț

0

Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct pe terasa Shopping City Piatra-Neamt

Piatra Neamț, 9 iunie 2021 Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Piatra-Neamț a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa Centrului Comercial Shopping City Piatra-Neamț, de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran de 12 mp. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat pe  www.shoppingcitypiatraneamt.ro/ . Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial. Shopping City Piatra-Neamt susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure.

Bucuria Fotbalului la Înălțime – premii instant la cumpărături pentru pasionații de fotbal

În perioada 11 iunie – 11 iulie, clienții care fac cumpărături din food court, în valoare de 30 RON, pe un singur bon fiscal, câștigă garantat un desfăcător de capace și sunt înscriși automat în tombola pentru câștigarea unei mese de jocuri 15 în 1. La cumpărături din food court de 70 RON, pe maximum două bonuri fiscale, câștigă garantat o minge de fotbal și se înscriu automat în tombola pentru câștigarea unei mese de jocuri 15 în 1.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate