Interzis depistat in stadion

1

Sâmbătă, 24 noiembrie a.c., pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C. Rapid Bucureşti, la începutul primei reprize, jandarmii au identificat în stadion, în cadrul unui grup de suporteri un tânăr despre care existau date că fusese sancţionat cu măsura interzicerii de a participa la manifestări sportive de acest gen.
Tânărul a fost scos din stadion şi identificat în persoana numitului Constantin B., de 21 de ani, din Mun. Piatra Neamţ. În urma verificărilor efectuale s-a constatat că la meciul disputat de F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ la Iaşi, bărbatul a fost depistat la porţile de acces încercând să pătrundă fără a se supune controlului corporal preventiv, iar la atenţionarea jandarmilor acesta a început sa provoace scandal si sa se manifeste violent, motiv pentru care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei şi sancţiune complementară de interzicere pe un an de a participa la manifestări sportive de acelaşi gen.
Celui în cauză, jandarmii i-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi sancţionate de art. 31 din Legea nr. 4 din 9 ianuarie 2008 (*actualizată*) privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, care prevede următoarele:
„Fapta unei persoane căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive de a încerca, folosind orice mijloace, să pătrundă ori de a pătrunde în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.
Dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. ACAB spune

    Jurnalistilor……nu mai credeti tot ce auziti …. documentati`va inainte de a publica un articol ! Baiatul in cauza , a sarit in ajutorul meu la iasi deoarece jandarmii au folosit forta nejustificat la intrarea in stadion , lovind cateva persoane din galeria Ceahlaului fara motiv ! Abuzul jandarmilor de la Iasi nu e ceva nou si nu cred ca a sta si a incasa bataie e ceva normal , etic si de buna crestere . In plus , acest tanar nu a fost notificat de jandarmeria Iasi ca are interdictie , (amenda a luat`o inainte de meci) si a fost „bagat” in stadion . In concluzie , daca avea interdictie pe stadioane , legea se aplica din acel moment si nu trebuia sa intre nici la meciul de la Iasi . El trebuia dus la sectie si de acolo sa vada meciul , sa fie instiintat si sa semneze un document pt aceasta interdictie . Nestiind ca este interzis , el a venit sa isi sustina echipa iubita si la meciul cu Rapid . Sunati la Jandarmeria Iasi si o sa vedeti ca in ziua meciului au primit un telefon pt o reclamatie de abuz a colegilor lor asupra noastra . Si bineinteles ca nu s`au luat masuri . Nimeni nu s`a ferit sa fie legitimat sau controlat la poarta !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate