Citește și
2 Comentarii
 1. vasile trofin spune

  Gargara de doi lei. Daca acest Arsene va prelua conducerea CJ la viitoarele alegeri …e clar. Nu cred ca domnu Chelaru va lasa in fruntea PSD-ului un specimen de genul asta.Nu vreau sa-l jignesc pe domnu Arsene,dar se vede clar lipsa de scoala si vagabondul din el.Acelasi limbaj si atitudine pcr-ista.De Tarata ce sa mai spunem…noroc de Petru Enache ca l-a bagat usor usor in „sistem”.Aceleasi lepre care vor cu tot dinadinsul sa „faca bine” cetateanului. Greata te cuprinde numai cand ii auzi. Deci:votati viitorul foarte luminos al patriei noastre dragi cu aceiasi abnegatie cu care ati fact-o si pana acum dragi nemteni! Oare chiar asa de prosti sa fim?..mda

 2. Emil spune

  Ne lasatai odata cu Arsene asta? Ori de cate ori e scandal in CJ apare cate un „interviu” cu Arsene… Cu Ursarescu nu puneti vreun „interviu”? Nu as ta ne intereseaza pe noi. Noi vrem sa fie liniste, sa-si vada fiecare de treaba lui, sa nu se mai bata pe Apa Serv si pe spital, si pe tot ce inseamna bani in judet. Oare cand o sa inteleaga si politicienii astia ca ne-am saturat de pretentiile lor si de circul pe care il fac la fiecare sedinta. Ieri au ramas 73 de oameni pe drumuri. Despre asta nu vorbeste dl. Arsene? Spune numai ce-i convine, cate vrea sa faca el si cum nu-l lasa Tarata. Ne lasati cu tampeniile astea?

  ADMIN : Din pacate am incercat de mai multe ori sa facem interviu cu domnul Urasarescu dar am vazut ca suntem amanati o data , de doua ori , de trei ori …. a ramas in plop . Chiar si cu domnul Tarata am incercat , ba chiar am incercat o emisiune cu Tarata si Dan Constantin dar se pare ca nici domnul Tarata nu are destula barbatie pentru unele lucruri …. si e bine de stiut ca am incercat sa aducem in fata dvs. mai multi oameni dar din pacate unii nu au dotarile necesare unor dezbateri deschise . Dealtfel nu exista nici o persoana publica din Neamt care sa ne fi solicitat sa isi exprime opinia si noi sa nu fi colaborat …….
  Asadar cine zice ca respecta nemtenii si are sa le spuna ceva nu trebuie decat sa ne dea un telefon si noi il ajutam sa spuna.
  Uitati si o veste buna pt. dvs. In urma acestui comentariu am discutat cu domnul Ursarescu si maine dupa ora 14.00 a ramas sa ne intalnim sa vedem ce ne spune si domnia sa despre situatia din Neamt .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate