Interviu cu domnul Constantin Teodorescu consilier local din partea USL

0

 

Am observat ca in ultima perioada alaturi de alti consilieri locali s-a facut remarcat in timpul sedintelor de Consiliu Local si domnul consilier Constantin Teodorescu care a ridicat cateva probleme de interes pentru locuitorii orasului Piatra Neamt . Considerand ca domnul Teodorescu este unul dintre alesii locali ce nu a uitat pentru ce a fost votat, am considerat ca este important sa fie cunoscut si de cititorii nostri , motiv pentru care am solicitat sa ne acorde un interviu .
1.In declaratia de razboi a domnului Gheorghe Stefan acesta a mentionat ca a aprobat opozitiei toate amendamentele pe care aceasta le dorea lasand sa se inteleaga ca au fost onorate si anumite interese ale partidelor din opozitie . Ce ne puteti spune despre acest lucru ?
În primul rand as vrea să vă multumesc dvs. celor din presă că sunteti prezenti la toate sedintele de Consiliu Local si ne urmăriti activitatea.
Cred că este vizibil faptul că s-a schimbat modul de lucru în consiliu, că fiecare punct de pe ordinea de zi este cunoscut si dezbătut. Amendamentele introduse de consilierii USL au fost acceptate si votate de restul consilierilor datorită argumentelor aduse în discutie și nicicum că ar viza anumite interese. Sau, dacă doriti un răspuns strict în acest sens, atunci interesul partidelor din opozițte este acela de a fi în sprijinul cetătenilor orasului prin transparentă și obiectivitate.

2. Care este opinia dumnevoastra in legatura cu faptul ca domnul Gheorghe Stefan a transmis asistentilor personali ai persoanelor cu handicap sa mearga si sa protesteze in fata guvernului ?
Dvs ati fost prezent în sală în acel moment, situatia era destul de delicată, mai ales după discursul doamnei ce reprezenta asistentii personali ai persoanelor cu handicap, ce a spus domnul primar Gheorghe Ștefan nu era o solutie privind rezolvarea problemei, dar am speranta că în prima sedintă o vom rezolva. Personal nu as fi reactionat politic în această situatie, lucru care l-am spus si în sedintă.
3. La ce va asteptati dupa declaratia de razboi a domnului Gheorghe Stefan ?
Nu am văzut în această declaratie decât începutul prematur al campaniei electorale. Sunt convins că nu va fi niciun război, era doar o formă de exprimare. Cred că domnul Ștefan, ca un politician cu foarte multă experientă, a înteles că noii consilieri sunt mult mai implicati în toate activitătile, iar majoritatea destul de fragilă din consiliu nu este neapărat de neschimbat. Noi suntem în contact zilnic cu oamenii și cu problemele lor așa încât vrem să-i reprezentăm cât mai bine.
4. Ce planuri de viitor aveti in calitate de consilier local ?
Sunt implicat într-o serie de proiecte politice în cadrul PNL Neamt. Am speranta ca după alegeri lucrurile vor fi mult mai clare, vom avea un guvern a cărui legitimitate nu va mai putea fi pusă la îndoială nici de actualul presedinte, nici de cei din Uniunea Europeană. Vom participa la actul de guvernare cu proiecte legislative care să ducă la restabilirea normalitătii în România după o guvernare portocalie. În acest fel vom putea asigura finalizarea proiectelor de investitii care în acest moment sunt blocate în Piatra Neamt, punând în prim plan necesitătile cetătenilor municipiului. Fiind pentru prima oară ales consilier, pe termen scurt si mediu mi-am propus să aprofundez toate aspectele legate de administratia locală pentru a cunoaste care sunt pârghiile prin care voi putea finaliza proiecte ce vizează diferite cerinte si probleme ale cetătenilor. Cu ceea ce am acumulat si cu ceea ce voi face pe viitor, sper să mă ridic la nivelul asteptărilor celor care m-au sustinut si nu numai.
5. Daca doriti sa transmiteti un mesaj pietrenilor prin cadrul publicatiei noastre .
Mesajul meu este ca cetătenii orasului să mă ajute cu idei, să fim în dialog permanent. Actualii politicieni au uitat să vorbească cu electoratul, iau mandatele și dispar în neant, uită de toti si de toate, dar mai ales de ce au fost pusi acolo unde sunt. Vreau să schimb acest lucru, de aceea am nevoie de sprijinul cetătenilor, de interactivitate, doar asa îi pot reprezenta mai bine, dacă cunosc problemele lor. Îmi sprijin activitatea pe structurile profesionale ale Partidului National Liberal având specialisti în toate domeniile de activitate. Cu colegii mei liberali, conservatori și PSD-isti mă consult în luarea tuturor deciziilor. Observ din ce în ce mai mult dorinta de schimbare a cetătenilor orasului pentru o politică echilibrată si îndreptată către interesele personale ale oamenilor, lucru care mă obligă să fiu alături de ei.

Va multumim.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate