Interventii SMURD, 7 decembrie

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 12 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (10 Piatra Neamţ, 1 Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 09.47, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în satul Oanţu, comuna Pângăraţi, pentru a acorda primul ajutor calificat Auricăi C. (61 de ani), care prezenta suspiciune de fractură la membrul superior drept şi membrul inferior drept. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au imobilizat membrele afectate cu ajutorul atelelor din dotare, după care au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 12.25, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat din nou în localitatea Oanţu, de această dată pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Constantin M. (în vârstă de 54 de ani), victima unui accident grav produs în gospodăria proprie. Pacientul şi-a amputat unul dintre degetele mâinii drepte cu toporul pe care-l folosea pentru tăierea lemnelor de foc. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente compresive şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

Stiri Neamt

ISU Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate