Intervenţii SMURD (31.01.2011)

0

ÎStiri Neamtn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 11 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (8 Piatra Neamţ, 2 Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 02.45, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni din localitatea Borleşti. Victima (Constantin A., 38 de ani) prezenta un traumatism cranio – facial. După ce i-au evaluat funcţiile vitale, paramedicii i-au aplicat pansamente şi gulerul cervical, ulterior transportându-l la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 10.54, paramedicii pietreni s-au deplasat în localitatea Pângăraţi pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Jenică J. (61 de ani), care a suferit un traumatism la articulaţiile pumnului stâng (suspiciune de fractură). Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au imobilizat zona afectată cu ajutorul atelelor din dotare şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate