Intervenţii SMURD, 27 iulie 2010

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost solicitate în 11 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (7 din Piatra-Neamţ, 2 din Roman, 2 din Târgu-Neamţ).
La ora 17.34, echipajul SMURD Târgu-Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Grumăzeşti pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni, Maria A., 68 de ani. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ.
Echipajul de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman a fost alertat la ora 17.04 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane (Ion M., 70 de ani) căzută în zona Bulevardului Republicii din municipiul Roman. Paramedicii i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.
Echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat la ora 21.45 şi s-a deplasat în satul Traian, comuna Zăneşti, pentru a-i acorda primul ajutor lui Ioan G. (30 de ani). Pacientul prezenta politraumatisme produse prin agresiune. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente, l-au imobilizat cu ajutorul gulerului cervical şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate