Intervenţii SMURD (22.06.2011)

0

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 12 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (8 Piatra Neamţ, 2 Roman, 2 Târgu Neamţ).

La ora 18.57, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor calificat Veronicăi Z. (69 de ani), din localitatea Brăşăuţi, comuna Dumbrava Roşie, care a suferit un traumatism la glezna dreaptă ca urmare a unei căzături. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au imobilizat glezna afectată cu ajutorul atelelor din dotare şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 20.57, paramedicii pietreni au fost alertaţi şi au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat lui Costel S. (19 ani) din localitatea Breaza, comuna Bârgăuani. Pacientul prezenta o plagă tăiată la omoplatul drept (într-un ciob de sticlă) şi halenă alcoolică. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate