Intervenţii SMURD (21.02.2011)

0

Stiri NeamtÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 13 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (6 Piatra Neamţ, 6  Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 04.21, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Cuiejdi din municipiul Piatra Neamţ pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Victima (Radu I., 24 de ani) prezenta plăgi la nivelul palmelor şi un traumatism toracic. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 12.52, echipajul SMURD Roman fost alertat şi s-a deplasat în satul Lunca, comuna Oniceni, pentru a-i acorda primul ajutor calificat Adelei S., în vârstă de 65 de ani, care a suferit traumatisme la glezna şi la gamba dreaptă, ca urmare a unei căzături. Echipajul de prim ajutor i-a evaluat funcţiile vitale, i-a imobilizat piciorul cu ajutorul atelelor din dotare şi au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate