Intervenţii SMURD (06.01.2011)

0

Stiri NeamtÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 13 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (8 Piatra Neamţ, 4 Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 12.25, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Armoniei din municipiul Piatra Neamţ, pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Dragoş F. (37 de ani), care a suferit degerături la membrul inferior stâng. După ce i-au acordat primul ajutor, paramedicii l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

La ora 17.32, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în comuna Cândeşti pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Victima (Maria A., 43 de ani), aflată în stare de ebrietate, prezenta un traumatism cranio – facial. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, au monitorizat-o EKG, i-au aplicat pansamente şi gulerul cervical din dotare, ulterior transportând-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate