Intervenţii SMURD (02.12.2010)

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 12 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat.

La ora 17.00, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Neculai P., în vârstă de 55 de ani, aflat în zona străzii Independenţei din municipiul Piatra Neamţ. Pacientul prezenta un traumatism în zona hemitoracelui stâng, ca urmare a unei căzături. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 17.34, echipajul SMURD Târgu Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada 1 Mai din oraşul Târgu Neamţ pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Vasile M., în vârstă de 54 de ani. Pacientul prezenta plăgi în zona piramidei nazale şi a arcadei drepte, precum şi agitaţie psihomotorie. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ.

Stiri Neamt

La ora 18.18, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Hlăpeşti, comuna Dragomireşti, pentru a-i acorda primul ajutor calificat Elenei N., în vârstă de 53 de ani. Pacienta, aflată în dormitorul locuinţei personale, prezenta un traumatism cranio cerebral şi un traumatism la glezna stângă. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat gulerul cervical şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate