Intersecţia morţii de la Girov rămâne neschimbată

15

După ce în perioada de precampanie s-a discutat despre necesitatea semnalizării mai bune a intersecţiei de la Girov, unde s-au produs zeci de accidente, multe soldate cu victime, situaţia rămâne în continuare neschimbată.

Inutil s-au pozat la faţa locului politicieni, autorităţi judeţene sau locale. Inutil s-au luat decizii în CJ Neamţ şi s-au alocat bani pe hârtie, deoarece nu se vede demarată absolut nicio lucrare şi nici măcar o presemnalizare provizorie mai serioasă nu a montat nimeni.

Dacă şi când e vorba de vieţile participanţilor la trafic autorităţile judeţene se mişcă atât de greu, ce pretenţii am mai putea avea să mai rezolve şi alte probleme normale?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
15 Comentarii
 1. florin spune

  ati votat cu rosu …..asta primiti ….atentie maxima ….si intersectia deocamdata e rosie

 2. Alucai Corneliu spune

  Ba s-a schimbat ceva. A fost stricata troita din intersectie.

  1. Ciurea Ciprian Florentin spune

   Un amanunt pe care multi nu-l baga in seama .

 3. ionut spune

  dn 15 e drum cu prioritate, iar la cel judetean te opresti la STOP te asiguri , dai prioritate si treci.SIMPLU. .si cei care au luat permisul cu spaga se pot descurca .

 4. Madalin Negrescu spune

  Au făcut mă ceva… au tăiat copacii… cam atât a fost de furat.. ce nu intelegi ? :))

 5. Madalin spune

  Cum nu sa făcut nimic ? S-au tăiat copacii. :)) Nu e de ajuns s-a înțelegeti ?? :))))

 6. Marius Constantin spune

  Rezultate

 7. MARCEL spune

  SE pare ca se va INtreprinde ceva ! Aseara 17 iunie 16 ora 00 05 se lucra ,era un excavator , fix in locul unde cu ani in urma era acel ,, BORCAN ,, punct de control si sapa , se pare ca vor modifica cumva ?

 8. Alin Ifrim spune

  o sa mai moara oameni nevinovati si tot nu se va face nimic !

 9. Alin Ifrim spune

  votatii in continuare 😀 mergeti la vot !

 10. George Bucataru Bucataru spune

  Sunt deja puse indicatoare ce semnalizeaza faptul ca se efectueaza lucreaza..deasemeni, s-au inceput deja lucrarile…

 11. Cristina Moldovanu spune

  Alo primarul nou ales faceți ceva sau dormiți în continuare

 12. legio spune

  Sa faca un bine si sa mute rahatul ala de pasaj din fata liceului Rares la acea intersectie . Acolo este intersectia tampitilor care fac accidente, este vizibilitate ai timp sa observi ,acolo numai daca esti intarziat mintal poti face accident. Solutia ar fi ,montarea unor oglinzi cum s-a mai procedat la unele intersectii ptr prosti.

 13. Tanar spune

  Debea s-au terminat alegerile. Inainte multi spun ca fac si dreg, insa un om care debea intra in functie nu se poate apuca de toate o data. Trebuie de acum sa avem rabdare, subiectul trebuie readus in discutie la primarie (cel mai bine prin intermediul presei, a dumneavoastra), iar daca nici peste 2 3 saptamani nu se rezolva nimic, atunci clar deja vorbim de nepasare.

 14. MARCEL spune

  CE sa vezi ! RAMANE cum a FOST , ma intreb cineva a crezut vreo clipa ca se va SCHIMBA ceva !? POZA a fost de grup ,Dna ARCAN ,DL MANOLIU etc ,era vorba se prefigura ,un sens giratoriu ,presemnalizare cu acele bucati de plastic alb si Rosu de la VESTA ,cum a fost prin fata la H Ceahlau o bucata de vreme ! IN rest Vizionati FILMUL PROMISIUNI , cu Maestrul DIACONU MIRCEA , MARIA PLOAE , ION CARAMITRU ,regia ElISABETA BOSTAN , film BUN si mai mult decat ACTUAL .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate