Intalnire in sprijinul fermierilor

0

fermieriPrefectul George Lazăr a avut în cursul zilei de joi, 5.12.2013, o întâlnire de lucru cu primarii din 26 de localităţi aflate în zone defavorizate din judeţul Neamţ, în parteneriat cu Centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură .
În cadrul întâlnirii s-au prezentat procedurile de depunere a cererilor pentru beneficiarii schemei de ajutor specific acordat producătorilor de lapte şi de carne de ovine/caprine din zonele defavorizate, procedurile de achiziţionare a tancurilor de răcire a laptelui precum şi măsurile necesare pentru întreţinerea păşunilor şi respectarea angajamentelor de agro-mediu.
“Întâlnirile precum cea de astăzi vin în sprijinul fermierilor, o categorie asupra căreia trebuie să ne concentrăm atenţia şi resursele, identificând oportunităţi clare de dezvoltare rurală. Sper ca în urma discuţiilor de astăzi să crească numărul de cereri pentru acest tip de sprijin, realizând astfel o bună absorbţie a fondurilor europene ce au această destinaţie”, a spus prefectul George Lazăr.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate