Întâlnire politică regională a femeilor social – democrate la Iași, 28-29 octombrie

0

ofsd-5În perioada 28-29 octombrie, la Iași, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate, europarlamentarul Viorica Dăncilă, a avut o întâlnire cu alesele locale din regiunea N-E, primărițe, viceprimărițe, consiliere locale și județene, candidate la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Această întâlnire a stat sub semnul pregătirii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. La acest seminar au participat și reprezentante ale OFSD Neamț, printre care s-a numărat și doamna Emilia Arcan, cap de listă din partea PSD Neamț la alegerile pentru Senat. Seminarul le-a mai avut ca participante pe alesele locale din județele Bacău, Botoșani,  Suceava, Vaslui, Vrancea și Iași.

„Am vorbit despre alegerile parlamentare din acest an, dar și despre cât este de important contactul permanent cu cetățenii. O temă foarte importantă, care a fost îndelung dezbătută, s-a referit la accesarea fondurilor europene. Importanța acestora în dezvoltarea comunităților locale, dar și aplicații privind elaborarea și câștigarea proiectelor, au fost doar o parte dintre temele dezbătute în cadrul acestei întâlniri.”, a declarat președintele OFSD, Viorica Dăncilă.

În acest context, reprezentanta femeilor social democrate la nivel național a lansat în spațiul public informări despre programul de guvernare PSD, despre setul de măsuri consistente și fundamentate, ce dovedesc preocuparea partidului pentru problemele românilor, un program care oferă perspective cu privire la situația pensionarilor, a salariaților, dar în egală măsură implică reducerea taxelor, sau punerea în practică a unor măsuri care pot duce la dezvoltarea unei agriculturi europene.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate