Intalnire pe teme de turism la Primaria Piatra Neamt

0

Sambata a avut loc o intalnire pe teme de turism unde au participat atat reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Ministerului Turismului, cat si organizatii profesionale de profil, reprezentanti ai pensiunilor sau a promotorilor turistici locali.


Aceasta intalnire a fost putin mai aerisita fata de celelalte intalniri precedente, discutandu-se deschis despre problemele reale ale turismului nemtean.
Reprezentantul Ministerului Turismului a simtit pe propria piele ce inseamna deplasarea in zona Neamt, specificand ca a avut ocazia sa intalneasca cam 9-10 radare doar pe traseul Bacau Piatra Neamt, avand apoi ocazia sa vada cum arata serviciile de slaba calitate din Piatra Neamt unde esti servit cu fruntea incruntata, iar in consens cu reprezentantul unei organizatii nemtene a concis ca principalul pericol la adresa promovarii Romaniei este reprezentat de mass media din Romania.
Reprezentantii autoritatilor locale au prezentat investitiile facute si au tinut sa exprime inca o data deschiderea fata de colaborarea cu toti operatorii din turismul Nemtean, care la randul lor au pus in discutie cateva probleme de care se lovesc.
In linii mari aceasta intalnire poate reprezenta un inceput promitator in coagularea intereselor turistice nemtene si obtinerea de rezultate pozitive pentru comunitate.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate