Întâlnire informală între presă și candidații PSD la primăria Piatra-Neamț

0

Astăzi a avut loc o întâlnire informală între candidații social democrați la primăria Piatra-Neamț și presă. S-a discutat liber, s-au pus întrebări și s-a dezbătut. Pentru prima oară la Piatra-Neamț a fost o întâlnire mai relaxată între jurnaliști și candidați.

Desigur că nu sunt șanse să vedem o astfel de întâlnire la alte partide care își țin candidații de pe liste cât mai ascunși ca să nu se facă de râs. Nici PSD-ul nu a avut azi la această întâlnire oameni de știință, dar am văzut o echipă de politicieni tineri. Fiecare dintre ei avea câte un motiv pentru care își dorea să fie ales. Unul zicea de infrastructura pietonală, altul de transportul în comun, altcineva de școli, s-a vorbit și de informatizare și eliminarea birocrației și așa mai departe. Fiecare a avut ceva concret de spus. Fiecare voia să facă ceva pentru oraș.

Fiind o întâlnire informală nu vă putem oferi imagini filmate, dar, dincolo de discuții, ce am remarcat în mod deosebit a fost faptul că oamenii aceștia au vorbit numai despre ce vor să facă fără să atace adversarii politici. Asta spune foarte mult. Am văzut o echipă de candidați PSD cu mai multă sau cu mai puțină experiență, oameni mai mult sau mai puțin valoroși, dar o echipă care are niște proiecte concrete, în comparație cu cei de la PNL care au ca principale proiecte de campanie ”m**e PSD” și ”să plece PSD”.

Iosub Robert

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate